Πέμπτη 16 Μαϊου 2024  01:52:16

NonPaperNews

NonPaperNews

Από τους 28 κατηγορούμενους οι 10 είναι άνδρες, μεταξύ των οποίων ένας Ισπανός και 18 γυναίκες, εκ των οποίων τρεις από τη Γαλλία, δύο Γερμανίδες, δύο Ιταλίδες και μία Βρετανίδα.

Επανέλαβε ότι "για εμάς δεν υπάρχει υπόθεση με αυτό το όνομα. Δεν υφίσταται... υπόθεση Μπελέρη , ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς».

Άνισες απαντήσεις γνώμη για Ράμα και υποψηφιότητα Μπελέρη. Δυσαρέσκεια σε δεξιούς ψηφοφόρους του 2023. Δυσκολίες για τελικό 3% στους περισσότερους μικρούς.

Αν καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία ονειρευόμαστε όλο και συχνότερα μια δροσερή σαλάτα, μια πολύ καλή ιδέα θα μας δώσει η παγκόσμια κατάταξη της πλατφόρμας Taste Atlas που χαρτογραφεί τη γαστρονομία παγκοσμίως, στην κορυφή της οποίας ποζάρει μια ελληνική συνταγή. Και όχι, τα πρωτεία στις «Εκατό κορυφαίες σαλάτες», όπως ονομάζεται η λίστα, δεν κρατά η χωριάτικη, όπως ίσως περιμένουμε, αλλά ο κρητικός ντάκος – στην παραδοσιακή εκδοχή του, με τη μυζήθρα, «αντί για τη φέτα με την οποία συνήθως σερβίρεται στα τουριστικά εστιατόρια» σύμφωνα με τον οδηγό.

Eurovision: Σκέψεις σε παράγοντες του Μαξίμου για ριζική ανανέωση στον Τομέα της Ενημέρωσης και ειδικότερα μετά το φιάσκο για επιλογή τραγουδιού με ψηφοφορία κοινού.

«...Διαβάζοντας αυτό το απολαυστικό βιβλίο με την κριτική σκέψη τού επαρκούς αναγνώστη δεν αποφεύγεται μήτε η συγκίνηση μήτε η αισθητική ηδονή μήτε καν η ψυχαγωγία η βασισμένη στη θέαση της ανθρώπινης συνθήκης από ασφαλή χωροχρονικά πλαίσια».

Σελίδα 1 από 2795
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline