Πέμπτη 23 Μαϊου 2024  22:30:46

Πρόστιμο 395.125 ευρώ επιβλήθηκε στην πολυεθνική εταιρεία «HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε» και όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κερδοσκοπεί. Τα πρόστιμα επιβάλλονται, δημοσιοποιούνται και εισπράττονται». 

«Πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι μας στη Βόρεια Μακεδονία ότι η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Έχει έρθει η ώρα να σοβαρευτούν, να σεβαστούν μία διεθνή Συνθήκη εφόσον τους ενδιαφέρει να μείνουν στον ευρωπαϊκό δρόμο» είπε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε με αφορμή τις «επισκέψεις» του στα εκλογικά περίπτερα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το νόημα τους.

Σε μελέτη του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. το ποσοστό των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων που δέχθηκαν βία, συμπεριλαμβανομένων σωματικών και σεξουαλικών επιθέσεων, αυξήθηκε από 11% το 2019 σε 14% το 2023.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπληρώνει την πρώτη 5άδα των αθλητών με τις υψηλότερες οικονομικές απολαβές μέσα στο 2024 σύμφωνα με το Forbes.

Να αναλάβουν δράση για να μην ναυαγήσει η Συμφωνία των Πρεσπών συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, οι δύο ηγέτες που αναλαμβάνοντας υψηλό πολιτικό κόστος προχώρησαν στην υπογραφή της.

Σημειώνεται πως μόλις χθες σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά».

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας καταγγέλλει την αλβανική ηγεσία για τη δίωξή του, δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και μιλάει για τη σημασία της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Σελίδα 1 από 401