Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024  20:10:44

NonPaperNews

NonPaperNews

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών με βάση το φύλο, την ηλικία, τις σπουδές, το επάγγελμα, την προηγούμενη εκλογή και θητεία των υποψήφιων ευρωβουλευτών και όσων τελικά πήραν το χρίσμα.

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

«Το πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν είναι φυσικά υπουργικό ή μόνο υπουργικό. Είναι ότι δεν έχει μάθει να παίζει χωρίς αντίπαλο.

«Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπό την ιδιοκτησία του σπουδαίου εφοπλιστή κ. Προκοπίου και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας όπως και το Νεώριο Σύρου ελεγχόμενα από αμερικανικά συμφέροντα δρομολογούν και πάλι μεγάλες ναυπηγήσεις.

Αύξηση 20% από την 1η Ιουλίου. Το μπουκαλάκι το νερό από 50 λεπτά θα πάει στα 60.

Καλπάζει η τιμή του παγωτού ενώ την ίδια ώρα η ποσότητα στα συσκευασμένα παγωτά έχει μειωθεί αισθητά.

«Τα έντονα χρώματα, οι ελληνικοί συμβολισμοί και οι πειραματικές φόρμες του Αλέκου Φασιανού δεν ήταν ποτέ πιο hot», γράφουν οι Financial Times.

«Δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο στοιχείο για τον Όμηρο ως ιστορική προσωπικότητα», είπε ο αρχαιολόγος Μιχάλης Κοσμόπουλος κατά την τελετή υποδοχής του στην Ακαδημία Αθηνών.

Σελίδα 1 από 2276