Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024  12:59:05

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Κάμαλα Χάρις εξακολουθεί να έρχεται δεύτερη, αλλά κλείνει τη διαφορά που τη χώριζε από τον 78χρονο Ρεπουμπλικανό αλαζόνα στις δύο μόλις μονάδες.

Η έκθεση είναι η «πιο προσωπική από τις δεκάδες που μας έχει χαρίσει», λέει ο γνωστός επιμελητής Γιώργος Μυλωνάς, «μια έκθεση αντίδωρο σε όσα το νησί εξακολουθεί να του προσφέρει».

«Ακόμα περιμένω τις λίστες από τα μέλη του κόμματος», προσέθεσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας και άλλη διάσταση στον προεκλογικό αγώνα των οκτώ και μέσα στη γενική αισιοδοξία.

Εντονη η αντίθεση κατοίκων και φορέων για μια τουριστική «ανάπτυξη»-καταστροφή του παραδεισένιου, ιστορικού΄ τοπίου και των κοινωνιών εκεί, τύπου Μυκόνου-Σαντορίνης- Πάρου.

Η Μύκονος, οι βίλες, η παθογένεια χρόνων, ο υπόκοσμος και οι σκοτεινές μπίζνες νύχτα-μέρα, η πορνεία, το μαύρο χρήμα και το υψηλό κόστος διακοπών - Τι συμβαίνει φέτος με την τουριστική κίνηση στο νησί των Ανέμων.

Σε αντίθεση με το ανατρεπτικό βιβλίο του Μιχάλη Δημητρίου και την πολύχρονη έρευνα για την αληθινή-σπουδαία Κάλλας έως τον θάνατό της.

«Το νούμερο ένα που θα βάλουμε στη ζυγαριά είναι η δημόσια υγεία - Δεν είναι κάτι υπερβολικό οι 2 εφημερίες τον μήνα».

Εκτός κινδύνου βρίσκεται πλέον ο 57χρονος συνοριοφύλακας ο οποίος πυροβολήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή του Σουφλίου.

Σελίδα 1 από 2317
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline