Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  04:05:43

«Ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες της χθεσινής πυρκαγιάς στο διυλιστήριο πετρελαίου της Motor Oil» ευχήθηκε το ελληνικό γραφείο της Greenpeace, καλώντας σε μια πλήρη στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Inspired Education Group, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ιδιωτικής εκπαίδευσης στον κόσμο, με 115 ιδιωτικά σχολεία σε 24 χώρες και 90.000 μαθητές, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη.

Τρίτη από το τέλος στην Ευρωπαϊκή Ενωση η Ελλάδα όσον αφορά τον συγκεκριμένο δείκτη. Σε χειρότερη κατάσταση μόνο η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

Η Κάμαλα Χάρις ξεπερνάει τον Ντόναλντ Τραμπ στις αγορές στοιχημάτων για τη νίκη της στις εκλογές, μετά τη δυναμική της εμφάνιση στο debate - Πώς έγινε το μεγάλο φαβορί.

Στην κατάργηση της εξαήμερης εργασίας προχωρά από την 1η Νοεμβρίου 2024 η αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, όπως έγινε γνωστό χθες από το Πανελλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της επιχείρησης.

Κληθείς να απαντήσει για τα υψηλά επίπεδα της ακρίβειας και το πώς αξιολογεί τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση και αν μπορεί να προβλέψει το τέλος της κρίσης, ο πρωθυπουργός είπε ότι το θέμα της ακρίβειας είναι το πρώτο που απασχολεί τους πολίτες παντού στον κόσμο και όλες οι κυβερνήσεις καλούνται να διαχειριστούν μία δύσκολη πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας οι συλλογικές συμβάσεις αποτελούν το ισχυρότερο θεσμικό εργαλείο προστασίας των αμοιβών και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά, παράλληλα, και της παραγωγικής συγκρότησης κρίσιμων κλάδων της οικονομίας.

Εξετάζουν κίνητρα για να καταστεί και πάλι ελκυστική η καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις – Φέτος έμειναν κενές περίπου 450 θέσεις.

Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις (57%) κατέγραψαν χαμηλότερες πωλήσεις συγκριτικά με πέρυσι, σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ.

Τρεις γυναίκες, θύματα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο, εντοπίστηκαν και διασώθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 27ης Αυγούστου 2024 από ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Σελίδα 1 από 25