Bόρεια Κορέα: Κύμα οργής από τους πολίτες που πεθαίνουν της πείνας

Οι Βορειοκορεάτες είναι αγανακτισμένοι, αλλά δύσκολα μπορούν να το εκδηλώσουν δημόσια ούτε καν σε συζητήσεις με παρέες που η μικρή κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να τρέφεται καλά καθώς άλλοι στην απομονωμένη χώρα λιμοκτονούν, σύμφωνα με μια έκθεση.

Οργή στους κατοίκους της Βόρειας Κορέας προκαλούν οι εμφανίσεις της κόρης του «μεγάλου ηγέτη» Κιμ Γιονγκ Ουν που φέρεται να απολαμβάνει σπάνια προνόμια, ενώ η πλειοψηφία λιμοκτονεί.

Κάτοικος της χώρας είπε πρόσφατα στην Κορεατική Υπηρεσία του Radio Free Asia (RFA) ότι οι άνθρωποι παρατηρούν με θυμό τα...παχουλά μάγουλα της κόρης του δικτάτορα καθώς κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον πατέρα της.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Να ενισχυθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια ενόψει ενός "πραγματικού πολέμου"
Η κόρη του, που πιστεύεται ότι είναι περίπου 10 ετών, εθεάθη πρόσφατα με τον ηγέτη της χώρας καθώς η Βόρεια Κορέα έκανε μία νέα δοκιμή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου την περασμένη εβδομάδα. Είναι μια από τις λίγες εμφανίσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

«Ο κόσμος λέει πράγματα όπως, «Πρέπει να τρώει τόσο καλά, το πρόσωπό της είναι τόσο λευκό και παχουλό σαν το φεγγάρι», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων η πηγή, η οποία είναι από τη Βόρεια Πιονγκάν, αλλά δεν ήθελε να κατονομαστεί. στην έκθεση της 28ης Φεβρουαρίου. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τρώνε σωστά, έτσι τα ζυγωματικά τους προεξέχουν από το πρόσωπό τους, περισσότερο από ποτέ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline