Τρίτη 24 Μαϊου 2022  05:08:41
Επικαιρότητα

Επικαιρότητα

Επικαιρότητα σήμερα

Παραβιάσεις συνεχείς..Καραβιές προσφύγων με στόχο τα νησιά, χθες από ...590 άτομα. Στα τουρκικά παράλια αναγκάστηκαν να επιστρέψουν τα ιστιοπλοϊκά και οι λέμβοι που επιχείρησαν να εισέλθουν…
Απίστευτες καταστροφές στο ΟΑΚΑ μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τόσο στην κερκίδα όσο και στο ταρτάν, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.
Οι εθνικές και ψυχολογικές διαστάσεις του ξενιτεμού, με πάνω από 500.000 νέων Ελλήνων, μέσης και ανώτερης μόρφωσης, οι οποίοι φεύγουν αποφασισμένοι να κάνουν καριέρα και…
Οι διώξεις για το παραπλανητικό ροζ βίντεο, τα 11 κενά και αντιφάσεις της Γεωργίας Μπ. και τα στοιχεία για νέο κύκλο παράνομων ενεργειών. Το άγνωστο…
Μαγιορκίνης Πιθανό σενάριο η «ευλογιά των πιθήκων» να γίνει πιο μολυσματική. Πού θα πρέπει να εστιάσει η επιστημονική κοινότητα σύμφωνα με τον καθηγητή -εκπρόσωπο.
Κατά τα άλλα ο φιλότουρκος και ανθέλληνας Εντι Ράμμα επιθυμεί την συνηγορία της Ελλάδος για ένταξη της διεφθαρμένης και υποανάπτυκτης Αλβανίας στην Ε.Ε.
Δεν αποδίδουν σοβαρά αποτελέσματα οι δήθεν έλεγχοι του Κράτους από αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες, με φαινόμενα προκλητικά είτε νοθείας σε ποτά-καύσιμα είτε αισχροκέρδειας γενικώς.
Οργισμένος υποκριτής, παριστάνει το θύμα, ότι απειλείται από την Ελλάδα και ότι συκοφαντήθηκε από τον ασυνεπή Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και τον πρόεδρο Μπάιντεν.
Σελίδα 1 από 788
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline