Νέα σκληρή διαπάλη Ι. Σαββίδη και Βαγ. Μαρινάκη και μάλιστα μέσω των τηλεοπτικών τους σταθμών ΟΝΕ και ΟΡΕΝ. Ο μεν Σαββίδης κατηγορείται ότι είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης. Ο Μαρινάκης κατηγορείται για βιαιοπραγίες σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Και οι δύο πλευρές προβαίνουν σε διαψεύσεις για τις κατηγορίες εναντίον τους και αντίθετα ζητούν κυρώσεις και ποινές με βάση τις δικές τους καταγγελίες.

Νέος κύκλος καταγγελιών από τον Βορρά και του Ολυμπιακού και αυτός μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ,που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Με αίτημα να επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις, χρηματικές και αποκλεισμού του Ολυμπιακού και τη διοίκηση του Βαγ. Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, άλλα τρία νέα βίντεο ήρθαν στη δημοσιότητα από τη «Δίκη στο Open TV», τα οποία απεικονίζουν τις σκηνές τρόμου που έζησε η αποστολή του ΠΑΟΚ περικυκλωμένη από τους «φιλάθλους» του Ολυμπιακού με τις διαπιστεύσεις που «τραμπούκισαν» τους Θεσσαλονικείς.

Στα τρία νέα αποκαλυπτικά βίντεο φαίνεται αρχικά ο προπηλακισμός στους παίκτες του ΠΑΟΚ και ο πανικός του υπευθύνου ασφαλείας να δει αν όλοι έχουν περάσει την... διακεκαυμένη ζώνη των τραμπούκων, ακολούθως το χτύπημα του αστυνομικού μέσα στην αναμπουμπούλα στον Κάρολ Σβιντέρσκι, αλλά και ο εγκλωβισμός του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην είσοδο των αποδυτηρίων.

Γαβαλάς: «Πώς θα γίνει το Σάββατο το ΠΑΟΚ – Ξάνθη; Να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για την αποκάλυψη – βόμβα του One Channel περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη και επισήμανε ότι θα πρέπει οι αρχές να ελέγξουν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη του «One Channel» περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη συντάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, να τονίζει ότι οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει άμεσα να ελέγξουν τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός.
Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24», αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που δημοσίευσε το «One Channel».

«Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε».

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος: «Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο.
Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά».

Πριν από λίγο στο ONE Channel, ένα... θέμα βόμβα ταρακούνησε τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια διαδρομή χρήματος που ούτε λίγο, ούτε πολύ, επιβεβαιώνει αυτό που οι περισσότεροι έχουν καταλάβει αλλά κανείς δεν έχει είτε το θάρρος, είτε τα στοιχεία να το αποδείξει.
Την πραγματικότητα της πολυιδιοκτησίας στην Σούπερ Λιγκ 1. Μιας κατάστασης-μάστιγας που δεν αλλοιώνει απλά το πρωτάθλημα. Πιθανότατα το καθορίζει και όλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού λοιπόν: ΠΑΟΚ και Ξάνθη, Ξάνθη και ΠΑΟΚ δεν έχουν ως μοναδικά κοινά πρόσωπα τον πορτιέρο Ζίφκοβιτς και τον νεαρό μέσο Μελιόπουλο – που σημειωτέων σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Έχουν και κοινό ιδιοκτήτη. Επιχειρούν υπό την ίδια «ομπρέλα». Τα στοιχεία που παρουσιάζονται σοκάρουν.

Οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης ανήκουν στον Ιβάν Σαββίδη!

Οι φήμες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας από πέρσι. Και κορυφώθηκαν από τη μέρα εκείνη που στο ματς Ξάνθη – ΠΑΟΚ όλο το γήπεδο στα Πηγάδια γέμισε με φίλους του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα φίλαθλοι των γηπεδούχων με εισιτήρια διαρκείας στην κατοχή τους να «πεταχτούν» εκτός του σταδίου.
Τότε όλοι κατάλαβαν πως η σχέση της διοίκησης της μίας ομάδας με την άλλη δεν είναι απλά στενή, αλλά κάτι παραπάνω. Πλέον κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του One Channel, το 2018 ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη από το Κιλκίς, ονόματι Ιωάννης Καλπαζίδης, αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείας RfA.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αγόρασε την εταιρεία Vialand η οποία άνηκε στους Πανόπουλο και Συγγελίδη.

vialand


Η Vialand είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία των εγκαταστάσεων της Ξάνθης. Μάλιστα, λίγο πριν την εξαγορά, δέκα εκατομμύρια ευρώ μπήκαν σε μετρητά στην κυπριακή εταιρεία RFA από τον ίδιο τον ανιψιό του Σαββίδη και φυσικά τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά για τη δράση του.

Είναι δηλωμένα αυτά τα μετρητά από τον Καλπαζίδη στις ελληνικές φορολογικές αρχές;
Ποια ήταν η πορεία αυτών των δέκα εκατομμυρίων; Από πού ξεκίνησαν για να καταλήξουν στην RFA;
Μήπως αποτέλεσαν το αντίτιμο για την εξαγορά της Vialand;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline