Ολυμπιακός: Έφτασε τα 80.000 μέλη και φιλάθλους στη σεζόν! Με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει ξεπεράσει τα 50.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα παρά τις προσπάθειες Αλ. Τσίπρα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα μέλη του συλλόγου και τον μεγάλο στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα 80.000 μέλη έφτασε τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του να στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μία φορά τον σύλλογο και τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Αυτός είναι και βασικός ο λόγος που όλα τα τμήματα κάνουν πρωταθλητισμό διεκδικώντας αλλά και κατακτώντας ευρωπαϊκά τρόπαια όπως φυσικά η ομάδα Πόλο αντρών και γυναικών.

Μεγάλος στόχος όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, είναι μέχρι το τέλος της σεζόν να ξεπεραστεί ο αριθμός των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Η ανακοίνωση:

«80.000 Μέλη & Φίλαθλοι, σας ευχαριστούμε και...συνεχίζουμε!
Φτάσαμε τις 80.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!
Οι 23.511 εγγεγραμμένα μέλη και 56.489 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ' άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!

H ενίσχυση των τμημάτων μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιτυχίες που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους.
Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

*Από 1/1/2020 η Κάρτας Μέλους διατίθεται στην τιμή των 25€ και ισχύει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.
*Με την έκδοση της Κάρτας Μέλους για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων.
*Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου διατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr ) και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων (καθημερινά 10:00-18:00)».

Από τις 178.000 έπεσε στις 70.000

Η Κουμουνδούρου ήθελε να εγγραφούν ως μέλη ένας στους δέκα ψηφοφόρους του κόμματος. Στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς είχε λάβει 1.781.180 ψήφους, οπότε το 10% μεταφραζόταν σε 178.000 μέλη. Πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι τέτοιο νούμερο δεν θα μπορούσαν ούτε καν να το προσεγγίσουν, οπότε ο πήχης έπεσε στα περίπου 100.000 μέλη. Και πάλι φαινόντουσαν όμως πολλά οπότε ο στόχος επικαιροποιήθηκε στις 70.000.

Κι αυτό όμως φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο εάν αναλογιστεί κανείς ότι πριν τις κάλπες του Ιουλίου το κόμμα αριθμούσε μόλις γύρω στα 20-30.000 μέλη εκ των οποίων αρκετά ήταν ανενεργά. Τώρα, με την εκστρατεία ενημέρωσης υπό τον τίτλο «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου» και τις συνεχείς περιοδείες που ξεκίνησε ο κ. Αλέξης Τσίπρας έχουν εγγραφεί μέσω της πλατφόρμας περίπου άλλα 5.500 νέα μέλη όπως μας λένε οι γνωρίζοντες και ο ρυθμός είναι συνεχώς αυξητικός.
«Καθόλου άσχημα για ένα κόμμα που ηττήθηκε πριν από 100 μέρες» όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα αυτό που χαροποιεί ιδιαίτερα τα στελέχη είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καινούργιων μελών είναι νεαρής ηλικίας, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η σχετική καμπάνια στα μέσα ενημέρωσης.

Περιμένουν να φέρει κόσμο ο Τσίπρας

Μια παροδικά αυξητική τάση αναμένουν στην Κουμουνδούρου από τις νέες προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα, καθώς οι μέχρι τώρα επίμονες προσπάθειες του δεν απέδωσαν, Είναι ζήτημα εάν έχουν φτάσει ή προσεγγίζουν σοβαρά τα 40.000 αν και πολλοί αμφισβητούν το νούμερο -επίτευγμα αυτό. Οι αρχικές διαθέσεις είναι πολλές αλλά δεν ολοκληρώνονται.
.
Υπάρχει όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια. Όσοι γράφονται στην πλατφόρμα δεν γίνονται και αυτόματα μέλη του κόμματος.
Για να γίνουν πλήρη μέλη θα πρέπει να πάνε σε κάποιο από τα κατά τόπους γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα προκειμένου να παραλάβουν την ταυτότητά τους που θα έχει πάνω και έναν αύξοντα αριθμό. Αυτός ο αριθμός θα αποτελεί και τον κωδικό προκειμένου να μετέχουν οι ενδιαφερόμενοι στις διαδικτυακές συζητήσεις για τα πολιτικά τεκταινόμενα αλλά και για να έχουν το δικαίωμα να καταθέτουν προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline