Τζόνι Ντεπ: Ποιο ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα του ανήκει

Έναντι 4,2 εκατομμυρίων, ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε το ελληνικό νησί δίπλα στο Καστελόριζο.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Τζόνι Ντεπ να έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, έχει φροντίσει όμως να επενδύσει με την αγορά ιδιωτικών νησιών. Του ανήκει μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια ένα νησί στα Δωδεκάνησα.
Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ διέθεσε 4,2 εκατομμύρια ευρώ και από το 2015 έχει στην κατοχή του ένα ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα. Πρόκειται για τη Στρογγύλη, που βρίσκεται κοντά στο Καστελλόριζο, και αποτελεί το ανατολικότερο τμήμα της ελληνικής γης.

Στο νησί, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι παρά μόνο μικρό απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού.

Και με νησί στις Μπαχάμες ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ το 2004 διέθεσε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει ένα ακόμα νησί, το οποίο διαθέτει 6 παραλίες. Αυτή τη φορά στις Μπαχάμες.
Στις έξι παραλίες λέγεται πως έχει δώσει τα ονόματα των παιδιών του και της τότε πρώην συζύγου του, Βανέσα Παραντί αλλά και φίλων του, όπως του Μάρλο Μπράντο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline