Από την Barbie, στη Monopoly – Το νέο project της Μάργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκοτ Ρόμπι αναμένεται να ασχοληθεί με ένα ακόμα φιλόδοξο project, να μεταφέρει το διάσημο επιτραπέζιο Monopoly στη μεγάλη οθόνη. Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε η ταινία Barbie, η Μάργκοτ Ρόμπι είναι έτοιμη να αναλάβει ένα ακόμα φιλόδοξο σχέδιο. Αυτή τη φορά η εταιρεία παραγωγής της Μάργκοτ Ρόμπι, LuckyChap, πρόκειται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το παγκοσμίου φήμης επιτραπέζιο Monopoly, που έχει κυκλοφορήσει σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Η είδηση έσκασε λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως η εταιρεία της θα κάνει ταινία το εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι Sims. Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς θα γίνει ταινία το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι μικρών και μεγάλων.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φέρουμε τη Monopoly στο σινεμά»

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λας Βέγκας από τον πρόεδρο της Lionsgate Motion Picture Group. «Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερη ομάδα παραγωγής για αυτήν την αγαπημένη και εμβληματική μάρκα πέρα από τη LuckyChap. Είναι εξαιρετικοί παραγωγοί και επιλέγουν τα έργα τους με μεγάλη σκέψη και προσοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ολόκληρη την ομάδα της LuckyChap σε αυτό που όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η επόμενη υπερπαραγωγή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Η Monopoly είναι ένα κορυφαίο επιτραπέζιο παγκοσμίως που έχει απήχηση σε όλες τις γενιές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το φέρουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες», σημείωσε από την πλευρά του εκπρόσωπος της LuckyChap.

Τα project της LuckyChap

Όπως αναφέρει ο Guardian, η εταιρεία παραγωγής ιδρύθηκε από την Αυστραλή σταρ Μάργκοτ Ρόμπι και τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ (Tom Ackerley) και έχει βρεθεί πίσω από ταινίες όπως «I, Tonya», «Promising Young Woman» και «Saltburn», καθώς και από τις τηλεοπτικές σειρές «Maid» και «Dollface».

Ωστόσο, κορυφαία στιγμή ήταν η παραγωγή της ταινίας-φαινόμενο «Barbie» το 2023 η οποία έκανε εισπράξεις πάνω από 1,4 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office και ήταν υποψήφια για οκτώ Όσκαρ. Επίσης η νέα κωμωδία της «My Old Ass» έκανε πρεμιέρα στο Sundance με θετικές κριτικές και επιλέχθηκε από την Amazon για κυκλοφορία.

Η LuckyChap, έχει αναλάβει την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Naughty» σε σκηνοθεσία Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) και την παραγωγή της ταινίας «The Sims» βασισμένη στο εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline