Σάββατο 20 Απριλίου 2024  09:15:21

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Υγείας: «Εδώ δεν υπάρχει υπηρεσιακός χρόνος»

«Η τύχη που μου ευχηθήκατε μάλλον θα μου χρειαστεί αυτόν τον μήνα» σχολίασε η υπηρεσιακή υπουργός Υγείας Αναστασία Κοτανίδου.

«Σε αντίθεση με άλλα υπουργεία, εδώ δεν υπάρχει υπηρεσιακός χρόνος. Και ένας υπουργός θα χρειαστεί να διαχειρίζεται καθημερινά κρίσεις», ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στην τελετή παράδοσης παραλαβής του χαρτοφυλακίου της Υγείας.
Ο τέως υπουργός αφού αναφέρθηκε στην θητεία του – «τρομακτική εμπειρία», την χαρακτήρισε – σε μία δύσκολη φάση της πανδημίας, όπου παράλληλα τέθηκαν οι βάσεις για την αναμόρφωση του συστήματος Υγείας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υπηρεσιακή υπουργό, καθηγήτρια Πνευμονολογίας κ. Αναστασία Κοτανίδου , και πρόσθεσε «το υπουργείο έχει πάντα εκπλήξεις στην καθημερινότητά του.

«Η τύχη που μου ευχηθήκατε μάλλον θα μου χρειαστεί αυτόν τον μήνα. Ευτυχώς είναι μόνο ένας μήνας και θα περάσει», τόνισε από την πλευρά της κ. Κοτανίδου, και επεσήμανε «ελπίζω να μην συμβεί κάτι έκτακτο γιατί τότε να είναι σίγουροι ο υπουργός και η αναπληρώτρια υπουργός ότι θα τους καλέσω να βοηθήσουν».

Η απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κ. Κοτανίδου, σημειώνοντας ότι έχει γνώση του συστήματος και τεράστια διοικητική εμπειρία καθώς είναι επικεφαλής του μεγαλύτερου αυτόνομου τμήματος του ΕΣΥ στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας. «Είμαι σίγουρη ότι θα έχει καλό έλεγχο και ότι τα πράγματα θα πάνε καλά», τόνισε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline