Τρίτη 23 Ιουλίου 2024  08:23:43
Υγεία-Βιοτεχνολογία

Υγεία-Βιοτεχνολογία

Ολες οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και της βιοτεχνολογίας

Ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου δηλώνουν αισιόδοξοι για νέες θεραπείες που μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής παρέχοντας παράλληλα μια πιο ήπια γήρανση.
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ανακοίνωσε ακόμα πως «θα χορηγήσει τη δωρεάν συνδρομή για τρία πανελλήνια συνέδρια σε κάθε συνάδελφο».
Ο κορονοϊός έχει γίνει ενδημικός πλέον, γι΄ αυτό χρειάζεται εγρήγορση για προστασία των ανοσοκατεσταλμένων.
Το φάρμακο που κανονικά προορίζεται για διαβητικούς χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους αλλά μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όσους το λαμβάνουν για αυτόν τον…
Αν και σίγουρα κανείς δεν έχει πλήρη έλεγχο για το πόσο θα ζήσει, είναι ενθαρρυντικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε πολλά πράγματα.
Στις ΗΠΑ μόνο, περίπου 23.5 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα με το 80% των πάσχοντων να είναι γυναίκες.
Η άνοια δεν αποτελεί πάθηση αλλά την κλινική έκφραση πολλών νευροεκφυλιστικών νοσημάτων όπως η νόσος Αλτσχάιμερ (50%-70% των περιπτώσεων άνοιας), η αγγειακή άνοια, η μικτή…
όπως δείχνουν οι σχετικοί δείκτες, η χώρα μας έχει ανάμεσα στα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης την τρίτη θέση στα παιδιά κάτω των 5 ετών,…
Η βιταμίνη C βοηθά στις μεταβολικές διεργασίες και την υγεία του δέρματος, ενώ ενδυναμώνει και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Σελίδα 1 από 76
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline