Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  02:29:31

Userfeel.com: Ελληνική startup "ξεκλειδώνει" το μυαλό του χρήστη Ιστοσελίδων

Ξέρετε τι θα πει usability testing; Κι όμως θα έπρεπε... Καθώς το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η δημιουργία εταιρικών ιστοσελίδων ή online καταστημάτων είναι πλέον απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς.

Για να είναι όμως οι ιστοσελίδες αποδοτικές για μια επιχείρηση πρέπει πάνω απ' όλα οι εταιρείες να γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες κατά την πλοήγησή τους σ' αυτές ή ακόμα καλύτερα να γνωρίζουν τις "κρυφές" τους σκέψεις, τα σχόλιά τους, το πίσω μέρος του μυαλού τους κατά προτίμηση.

Να ξεκλειδώσει λοιπόν το "μυαλό" του χρήστη έρχεται να πετύχει το usability test δηλαδή η δοκιμή ευχρηστίας από πραγματικούς χρήστες που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στο εξωτερικό αλλά σήμερα γίνεται και στην Ελλάδα από μια πολλά υποσχόμενη startup ελληνική εταιρεία, την userfeel.com .

H Userfeel.com δημιούργησε ένα εργαλείο, μια πρωτοποριακή υπηρεσία που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά του web design, το usability testing.

Για να διακρίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν οι χρήστες μιας ιστοσελίδας ή ενός online καταστήματος πραγματοποιεί δοκιμές χρησιμοποιώντας πραγματικούς χρήστες. Η κλασική διαδικασία ενός usability test (δοκιμή ευχρηστίας) γινόταν έως τώρα καλώντας τους χρήστες στον χώρο και βιντεοσκοπώντας τους. Η διαδικασία αυτή όμως είναι χρονοβόρα, δύσκολη και κοστοβόρα.

Έτσι, το Userfeel ήρθε να κάνει τη διαδικασία αυτή εύκολη και γρήγορη. Το Userfeel παρέχει τους χρήστες, άρα δεν χρειάζεται να τους ψάξεις, αναλαμβάνει την πληρωμή τους, αλλά και όλο το τρέξιμο του τεστ και την βιντεοσκόπησή του. Το αποτέλεσμα είναι ότι με πολύ χαμηλό κόστος (45€ για desktop, 95€ για κινητό) λαμβάνεις ένα βίντεο όπου βλέπεις και ακούς έναν χρήστη να χρησιμοποιεί το site σου ή την εφαρμογή σου και προσπαθεί να εκτελέσει σε αυτό τις εργασίες που του έχεις ζητήσει.

Αν έχετε ιστοσελίδα και θέλετε να την κάνετε πιο αποδοτική, δοκιμάστε το στο www.userfeel.com. Από την άλλη, αν απλά θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα χρηστών που κάνουν τα τεστ, μπορείτε να γραφτείτε ως δοκιμαστής και να πληρώνεστε για κάθε τεστ που αναλαμβάνετε.

userfeellogomedium

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline