Τετάρτη 15 Μαϊου 2024  02:13:47

NonPaperNews

NonPaperNews

«...Διαβάζοντας αυτό το απολαυστικό βιβλίο με την κριτική σκέψη τού επαρκούς αναγνώστη δεν αποφεύγεται μήτε η συγκίνηση μήτε η αισθητική ηδονή μήτε καν η ψυχαγωγία η βασισμένη στη θέαση της ανθρώπινης συνθήκης από ασφαλή χωροχρονικά πλαίσια».

Για επώνυμες καταγγελίες μέσω του appodixi, που καταλήγουν σε πρόστιμα - Ο φοροελεγκτικός μηχανισμός έχει προχωρήσει στον έλεγχο σημαντικών περιπτώσεων καταγγελιών, ενώ ήδη έχουν επιβληθεί και τα σχετικά πρόστιμα.

Νέες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν υποχώρηση των ποσοστών του Μπάιντεν μεταξύ των νέων και των μη λευκών ψηφοφόρων που δηλώνουν δυσαρεστημένοι για την κατάσταση της οικονομίας αλλά και τον πόλεμο στη Γάζα.

NONPAPERNEWS.GR. 10.5.2024..Μέγα στοίχημα αξιοπιστίας για τους Κ. Χατζηδάκη- Δ. Παπαστεργίου- Νίκης Κεραμέως με τις 6.000 νέες συμβάσεις για παραλίες-ομπρέλες-καντίνες. Ισχυρά τα δικαιώματα των λουομένων.

Έρχεται καλοκαίρι μετά τις βροχές και θερμοκρασία στους 30°C. Από τις βροχές στον καύσωνα, ζέστη και αφρικανική σκόνη - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 35°C - Χάρτες με τις ελάχιστες και τις μέγιστες τιμές.

Από χθες Δευτέρα, όπως ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, άρχισαν να στέλνονται τα πρώτα ενημερωτικά SMS στις δικαιούχους του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Τα μέσα δικτύωσης με τους γκουρού της fitness, τα φαινομενικά άψογα μοντέλα και τις επικίνδυνες τάσεις μπορεί να γίνουν πολύ φορτικά για τους χρήστες. Μήπως είναι λύση η αποχή;

Σελίδα 1 από 2794
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline