Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  06:26:17

Στην Πάρο η Σάλμα Χάγεκ και ο μεγιστάνας σύζυγος της Ανρί Πινό-Το τρυφερό φιλί πίσω από τις μάσκες

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Πάρου βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Σάλμα Χάγεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό, ο Γάλλος επικεφαλής του οίκου LVMH, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που ανάρτησε η ηθοποιός στο instagram.

Φορώντας μάσκες, παρότι σε εξωτερικό χώρο, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων σε Πάρο και Αντίπαρο λόγω του κορωνοϊού, Σάλμα Χάγεκ και Ανρί Πινό απολαμβάνουν τον ήλιο και τον εξαιρετικό καιρό του Αιγαίου.

Σάλμα Χάγεκ: Έρωτας στα χρόνια του κορωνοιού

Στη φωτογραφία, η Σάλμα Χάγεκ δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του συντρόφου της και σημειώνει: «Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού».

Λίγο αργότερα, η Σάλμα Χάγεκ ανάρτησε μια φωτογραφία δύο παιδιών που έπαιζαν μουσική στα σοκάκια της Πάρου και όπως φαίνεται της έφτιαξαν τη διάθεση. Μουσικοί του δρόμου στην Ελλάδα ήταν τα hashtag που επέλεξε για την φωτογραφία της αυτή.

Σάλμα Χάγεκ και Φρανσουά Πινό έχουν επισκεφτεί και στο παρελθόν τη χώρα μας, επιλέγοντας πριν από μερικά χρόνια την πιο ήσυχη Σύμη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline