Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  06:03:58

Τίνα Κιουνάκι: Η καλλονή σύζυγος του Βενσάν Κασέλ,μετά τη Μόνικα Μπελούτσι, κάνει τα μπάνια της στη Μύκονο

Η Τίνα Κουνακέϊ, σύζυγoς του κορυφαίου Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, και μητέρα του παιδιού τους, αναστατώνει τη Μύκονο με την σέξι παρουσία της.

Την παρουσία της στο νησί των Ανέμων την έκανε γνωστή η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όμως και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία του νησιού φορώντας ένα σέξι δίχρωμο μπικίνι.

Ο Βενσάν Κασέλ είναι τρελά ερωτευμένος με την «Αμαζόνα» σύζυγό του -Την έκανε τατουάζ στο μπράτσο του

Η αιθέρια Τίνα Κουνακέϊ με καταγωγή από τη Σικελία διάλεξε για το μπάνιο της ένα μαγιό του οποίου το πάνω μέρος είναι λευκό με κίτρινο και μαύρο περίγραμμα ενώ το κάτω μέρος πράσινο.
Φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τίνα Κουνακέϊ είναι η διάδοχος της Μόνικα Μπελούτσι στην καρδιά του Βενσάν Κασέλ. Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι, μετά το διαζύγιο τους ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Τίνα Κουνακέϊ και μάλιστα την έχει κάνει και τατουάζ στο μπράτσο του. Μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη, η οποία ήρθε στη ζωή μόλις πέρυσι.

kenson

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline