Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  15:39:18

Σελίν Ντιόν: Αγωνία για την κατάσταση της υγείας της – Ακύρωσε ολόκληρη την περιοδεία της

Η σούπερ σταρ του πενταγράμμου συνεχίζει να δίνει μάχη με μία ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Stiff Person Syndrome.

Την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Courage», ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η Σελίν Ντιόν, καθώς συνεχίζει τη μάχη της με μία ανίατη ασθένεια.
Σε ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και εξομολογήθηκε ότι δουλεύει σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Με τεράστια απογοήτευση πρέπει να ανακοινώσουμε σήμερα την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας "Courage". Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%.
Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω... και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!».

Το μήνυμά της

Η ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει

Υπενθυμίζεται ότι η Σελίν Ντιόν ανέβαλε αρκετές εμφανίσεις της τον Δεκέμβριο, αφού ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Stiff Person Syndrome.
Όπως ανακοίνωσε η Σελίν Ντιόν μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, η πάθηση αυτή αφήνει επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.
Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με την Ντιόν να αναφέρει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η συχνότητα του συνδρόμου υπολογίζεται σε 11 περίπτωση ανά 1.000.000 πληθυσμού, χωρίς να υφίσταται διαφοροποίηση μεταξύ των δύο φύλων, ή των εθνικοτήτων, σχετίζεται ωστόσο με την ηλικία καθώς εμφανίζεται κυρίως σε άτομα ατόμων μεταξύ της 3ης και της 6ης δεκαετίας της ζωής, ενώ τα παιδιά προσβάλλονται σπανίως. Ο Klein το 1972 περιέγραψε το σύνδρομο σε τρεις διαφορετικές γενιές της ίδιας οικογένειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline