Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  17:31:13

Ούτε θηλυκή γάτα δεν γλιτώνει στα Ηλύσια Πεδία

Τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτούς τους Γάλλους; Όλοι οι Πρόεδροί τους, με φωτεινή εξαίρεση τον Σαρλ ντε Γκολ, -έτσι για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας- κυριολεκτικά «λυσσάνε» όταν ανεβαίνουν στο ύπατο αξίωμα.

Μα είναι δυνατόν αντί να κοιτούν τα χάλια τους και να ασχολούνται με τα κοινά –αντικειμενικά ο ένας είναι ασχημότερος από τον άλλο-, να προτιμούν την ενασχόληση με τις «κοινές» και τα σεξουαλικά όργια; Ποιόν να πιάσω και ποιόν να αφήσω... Ακόμη κι ο κατά τ' άλλα προσεχτικός- Ζωρζ Πομπιντού απασχόλησε τον τύπο με την υπόθεση Μαρκοβίτς και τα ομαδικά σεξουαλικά όργια της πρώτης κυρίας Κλοντ Πομπιντού.

Ο φίλος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, μέγας καρδιοκατακτητής και γνωστός ερωτύλος, σκανδάλισε τον τύπο με την υπόθεση Μποκάσα, και τις ερωτικές του περιπτύξεις με την σύζυγο του Αυτοκράτορα της κεντροαφικανικής Δημοκρατίας.

Τι να πω και για τον ομορφάντρα, φίλο του Ανδρέα Παπανδρέου, Φρανσουά Μιτεράν, εκτός από τις πολυάριθμες εξωσυζυγικές του σχέσεις, απέκτησε και εξώγαμη κόρη, ενόσω ήταν πρόεδρος, όπως άλλωστε και ο δικός μας (για να μην ξεχνάμε και τη Σουηδία).

Όσο για τους τρεις νεότερους Προέδρους, φαίνεται κι αυτούς να τους «ξεσήκωσαν ερωτικά» τα Ηλύσια Πεδία. Ο Ζακ Σιράκ, αν και κατάφερε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τις πολυάριθμες εξωσυζυγικές του σχέσεις, είχε την τύχη να πετύχει την σιωπηρή συγκατάβαση της φιλόδοξης συζύγου του Μπερναντέτ. Και έτσι γλίτωσε, και τα πολλά κακεντρεχή σχόλια (ιδιαίτερα από τους Βρετανούς, άσπονδους φίλους).

Για τον Νικολά Σαρκοζί, τι να πει κανείς... Με το που τον απάτησε η νόμιμη σύζυγός του, την αντικατέστησε άμεσα με το «αξιοπρεπέστατο» και ταλαντούχο μοντέλο Κάρλα Μπρούνι που γοητεύθηκε από τα ψυχικά του χαρίσματα. Συγνώμη, κι από το μπόι και την αρχοντιά του, ήθελα να πω.

Και φθάνουμε στον τωρινό Πρόεδρο, τον Φρανσουά Ολάντ ...κορυφαίο εραστή και μεγαλόκαρδο, που αφού τα έμπλεξε με τη νεαρή ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, έστειλε την πρώην πρώτη κυρία και πρώην ερωμένη σε προεδρική κατοικία, μέχρι να ξεμπλέξει τα ερωτικά του συναισθήματα... Να σκεφθεί ποιά θα διαλέξει το παιδί!

Τι να πω πλέον; Μήπως να γίνω κι εγώ Γαλλίδα Πρόεδρος, μπας κι αλλάξει η τύχη μου;

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline