Σάββατο 27 Απριλίου 2024  23:43:14

Βάθυνε το ρήγμα του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Γεωργούλη

Αντιδράσεις προκαλούν σχόλια και αναφορές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Γεωργούλη.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επανήλθε με νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, με το γραφείο Τύπου του να αναφέρει σε σχόλιό του ότι η παραίνεση στη χθεσινή του ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β' Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει "στημένη" τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», σημείωσε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη και τόνισε δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».
Επίσης απάντησε στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:
• Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
• Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;», υπογράμμισε στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline