Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  14:53:45

Γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. για την έλευση των χούλιγκαν – Έγγραφο ντοκουμέντο

Τι αποκαλύπτουν έγγραφα που απέστειλαν οι Αρχές του Μαυροβουνίου στην ΕΛ.ΑΣ. - Γνώριζαν ακόμη και τα αυτοκίνητα των χούλιγκαν.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμπό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη. Όπως προκύπτει από ντοκουμέντα που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Ελληνική Αστυνομία είχε ενημερωθεί εγγράφως από το πρωί της Δευτέρας από τις Αρχές του Μαυροβουνίου ακόμη και για τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων των χούλιγκαν, γεγονός που γεννά νέα ερωτήματα για τη στάση της.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αναφέρεται ότι «στις 7/8, μεταξύ 3 τα μεσάνυχτα με έξι το πρωί, από συνοριακό σταθμό στην έξοδο προς Μαυροβούνιο, αστυνομικοί έλεγξαν περίπου 120 άτομα νεαρής ηλικίας, πολίτες της Κροατίας, που εικάζουμε ότι ταξιδεύουν προς Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα εξήλθε του Μαυροβουνίου με τα παρακάτω οχήματα.»

Στο έγγραφο αναγράφονται οι μάρκες και οι πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Όπως φαίνεται υπήρχε πολύς χρόνος να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αφού η συγκεκριμένη ομάδα των χούλιγκαν πέρασε από το Μαυροβούνιο στην Αλβανία και από εκεί διέσχισαν βασικούς οδικούς άξονες της Ελλάδας.

Τι διαταγές είχαν δώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.; Γιατί δεν έχει καταρτιστεί επιχειρησιακό σχέδιο για την παρακολούθηση των χούλιγκαν;

Το έγγραφο ντοκουμέντο

Η ΕΡΤ δημοσιοποίησε επίσης έγγραφα που αποδεικνύουν επίσης ότι η μετακίνηση των χούλιγκαν ήταν γνωστή στις Αρχές.

lllooo

lklkooo

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline