Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:50:09

Εξοπλισμός και σχέδια για την καινούργια ΕΡΤ

Πέντε μήνες πέρασαν από την μαύρη οθόνη της 11ης Ιουνίου. Χαμένος καιρός ο μεγαλύτερος. Χωρίς την αναγκαία αποφασιστικότητα του Κράτους. Πρέπει να το παραδεχθεί κανείς.

Επιτροπές παραλαβής του υπουργείου Οικονομικών και τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) θα μπουν στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή, σήμερα Τετάρτη και Πέμπτη, για να καταγράψουν και να παραλάβουν όλο τον εξοπλισμό, σύμφωνα με τον υφυπουργό αρμόδιο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, ο κ. Καψής επισήμανε: «Παράλληλα, θα αρχίσουν να μπαίνουν οι τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης και υπολογίζω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να αρχίσουν να μεταφέρονται πλέον δραστηριότητες της Δ.Τ. στην Αγία Παρασκευή»

Σε ό,τι άφορα τον σχεδιασμό της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Καψής σημείωσε ότι «ο τελικός σχεδιασμός θα γίνει από το εποπτικό και το διοικητικό συμβούλιο, τα οποία έχουν απόλυτη ανεξαρτησία επιλογών. Εξ όσων γνωρίζω, η προοπτική είναι για δύο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, εκ των οποίων το ένα θα έχει ισχυρή περιφερειακή διάσταση, και ένα δορυφορικό το οποίο θα απευθύνεται αποκλειστικά στους απόδημους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline