Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  05:48:04
Πρόσωπα

Πρόσωπα (3153)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Στην αλλαγή των διοικήσεων του ΟΣΕ, αλλά και της ΕΡΓΟΣΕ και της Ελληνικό Μετρό και την τοποθέτηση νέων προσώπων στην πυραμίδα της διοίκησης των εν λόγω φορέων μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ, προχωρεί η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Η μοναδική μου απορία για την απόφαση του δικαστηρίου είναι γιατί έπρεπε να γίνει όλη αυτή η φασαρία επί έξι χρόνια.
«Πυρά» αντήλλαξαν για ακόμα μία φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στη Βουλή, με αφορμή την τροπολογία που επιτρέπει σε ιδιώτες ιατρούς να χειρουργούν σε δημόσια νοσοκομεία.
Η διαμαρτυρία έγινε επειδή δεν επιτρέπεται σε 4 φοιτητές να δώσουν εξετάσεις τον Ιούνιο - Τι λέει σε ανάρτησή του ο πρύτανης.
Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη αναφορικά με το «μπάζωμα των Τεμπών» αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.
«Δεν δέχτηκα μόνο γροθιά, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό. Κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» ανέφερε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.
Σελίδα 1 από 316
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline