Κυριακή 19 Μαϊου 2024  02:03:26
Πρόσωπα

Πρόσωπα (3161)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπληρώνει την πρώτη 5άδα των αθλητών με τις υψηλότερες οικονομικές απολαβές μέσα στο 2024 σύμφωνα με το Forbes.
Να αναλάβουν δράση για να μην ναυαγήσει η Συμφωνία των Πρεσπών συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, οι δύο ηγέτες που αναλαμβάνοντας υψηλό πολιτικό κόστος προχώρησαν στην υπογραφή της.
Σημειώνεται πως μόλις χθες σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά».
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας καταγγέλλει την αλβανική ηγεσία για τη δίωξή του, δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και μιλάει για τη σημασία της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως».
Θα καταγραφούν περίπου 7.500 παραλίες - «Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά», λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Σελίδα 1 από 317