Τρίτη 14 Μαϊου 2024  15:13:23

NonPaperNews

NonPaperNews

Έρχεται καλοκαίρι μετά τις βροχές και θερμοκρασία στους 30°C. Από τις βροχές στον καύσωνα, ζέστη και αφρικανική σκόνη - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 35°C - Χάρτες με τις ελάχιστες και τις μέγιστες τιμές.

Από χθες Δευτέρα, όπως ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, άρχισαν να στέλνονται τα πρώτα ενημερωτικά SMS στις δικαιούχους του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Τα μέσα δικτύωσης με τους γκουρού της fitness, τα φαινομενικά άψογα μοντέλα και τις επικίνδυνες τάσεις μπορεί να γίνουν πολύ φορτικά για τους χρήστες. Μήπως είναι λύση η αποχή;

Να αναλάβουν δράση για να μην ναυαγήσει η Συμφωνία των Πρεσπών συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, οι δύο ηγέτες που αναλαμβάνοντας υψηλό πολιτικό κόστος προχώρησαν στην υπογραφή της.

Ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τοποθετήκε σχετικά με τη Eurovision 2024 και τις αντιδράσεις για τα προσβλητικά χασμουρητά της Σάττι, που προσπάθησε ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει η διοίκηση του Κ. Ζουλα της ΕΡΤ και τις ατυχείς δηλώσεις των χορευτών της, μελών... ελληνικής εθνικής αποστολής.

Ο Κάρολος, από χαρακτήρα καθόλου κρυψίνους, όπως λχ οι γονείς του αλλά πάντα με αγάπη στη δημόσια παρρησία, μίλησε για πρώτη φορά για την παρενέργεια της χημειοθεραπείας που ακολουθεί.

Βεντέτα με βόμβες για τους επιζώντες της Greek Mafia, μια νέα μέθοδος εξόντωσης και καταστροφής. Η αλυσίδα των επιθέσεων μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν απομείνει ενεργές μετά τις αλλεπάλληλες δολοφονίες και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που τους «κυκλώνει».

Ως επιχειρηματίας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με παρουσία πλέον και στην Ελλάδα, πρότεινε να δούμε πιο έντονα όχι μόνο την ανάπτυξη θαλάσσιων αιολικών (ανεμογεννήτριες) πάρκων στο Αιγαίο, αλλά και ακόμα περισσότερες ηλεκτρικές διασυνδέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αυτή τη φορά όχι μέσω ηπειρωτικών περιοχών, αλλά μέσω των νησιών.

Σελίδα 1 από 2793