Σάββατο 13 Ιουλίου 2024  14:10:34

Οι τουρίστες αναμένεται να ξοδέψουν φέτος στην Ευρώπη το ποσό ρεκόρ των 800 δισεκατομμυρίων ευρώ - Τι δείχνουν οι ενδείξεις για την Ελλάδα.

Χανιά: Έκθεση «Nelly΄S – Συλλογή Κρασάκη» – 150 Αυθεντικές Αργυροτυπίες Της Έ. Σουγιουλτζόγλου-Σεραϊδάρη, Στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Η τολμηρή και πολυαναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ για την εξαίρεση που ισχύει «πατάρια και έρκερ», επινόηση για πολλούς ΟΤΑ και κοινωνικούς-περιβαλλοντολογικούς φορείς ως μορφή κερδοσκοπίας και πολεοδομικής ασυδοσίας.

Ανταγωνισμός και δυσκολίες των επτά για τη συγκέντρωση των 5.000 υπογραφών τουλάχιστον. Στόχος του Ν. Ανδρουλάκη να συγκεντρώσει πάλι 20.000 υπογραφές.

Ο Ομπάμα (και η Πελόζι) φέρονται να δραστηριοποιούνται στο παρασκήνιο να ασκηθούν πιέσεις στον πρόεδρο να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα έναντι ενός νέου στελέχους των Δημοκρατικών.

Σε μεγάλη πτώση στις τουριστικές περιοχές η παραγωγή σε γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία. ναυτιλία.

Κύκλωμα εκβιαστών: Η αδίστακτη αλλά και υπεφίαλη «Νάνσυ», το ποινικό παρελθόν της, οι αχρείες μέθοδοι, η αρχηγία της, η διαμονή στα ποσοστά των εκβιασμών από δεκάδες καταστηματάρχες. Μόνο ή ίδια υπολογίζεται ότι ένα σταθερό «εισόδημα» 700.000 ευρώ το χρόνο.

Σελίδα 1 από 486
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline