Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024  00:20:59

Σκάνδαλο μεγατόνων με νοθεία στο μέλι αποκαλύπτει η Ευρωπαίκή Επιτροπή. Το 50% του μελιού είναι νοθευμένο με φθηνά εισαγόμενα μέλια. Μελισσοκομικές ενώσεις ανεβάζουν τη νοθεία στο 80%.

Τα εκατέρωθεν ασφαλιστικά μέτρα φέρεται να είναι η αρχή μιας σκληρής δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στην υπουργό και τον συνθέτη, που εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο για τη διάλυση του γάμου τους, που βλέπουν τη δημοσιότητα, συζητούνται ευρύτερα, ενώ φθείρουν και τους δυό τους, που μέχρι πρόσφατα έδειχναν άλλη δημόσια εικόνα ως πολυαγαπημένου ζευγαριού με πολλές εκδηλώσεις.

Με τις βαλίτσες στο χέρι για ταξίδια στο εξωτερικό θα βρίσκονται αρκετοί Έλληνες, ιδιαίτερα εκείνοι και εκείνες άνω των μεσαίων εισοδηματων το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ενας στους τρεις φορολογουμένους που προσφεύγουν στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, αμφισβητώντας τα πορίσματα των ελεγκτών, δικαιώνεται. Και αυτό είναι μια σημαντική διαπίστωση. Γεγονός που επιβάλλει διορθώσεις στα κριτήρια των αρμοδίων του υπουργείου Οικονομικών.

Ενας στους δύο εγγεγραμμένους φοιτητές έχει ξεπεράσει το ανώτατο όριο σπουδών της σχολής του και από τον Σεπτέμβριο του 2025 όσοι έχουν εξαντλήσει και το όριο που τους έδωσε ο νόμος 4957 του 2022 θα πρέπει να διαγράφονται αυτοδικαίως.

Κρεσέντο φιλοπόλεμης-κατακτητικής προκλητικότητας από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς, μίλησε για την Τουρκία του «Εθνικού Όρκου» με εδάφη από Βουλγαρία, Ελλάδα και Ιράκ αλλά και τη Συρία.

«Έχουμε τα εργαλεία να εντοπίζουμε τους γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν». Ο υπουργός Υγείας έχει δηλώσει ότι φτάνουν τους 1.1000 οι ύποπτοι γιατροί για παρόμοιες μεθόδους κερδοσκοπίας.

Μηδαμινός ο κρατικός έλεγχος στο κύκλωμα των καυσίμων, όπου βασιλεύει εκτεταμένη παρανομία, μεγάλη κερδοσκοπία και απαράδεκτη κλοπή-εξαπάτηση των καταναλωτών και του Δημοσίου.

Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις των νέων ρόλων στο ΠΑΣΟΚ και ποια πρόσωπα συζητούνται θα αναλάβουν ρόλους στον κομματικό μηχανισμό. Αναδόμηση των υπαρχόντων μέχρι σήμερα τιτλούχων στη Χαριλάου Τρικούπη και στη Βουλή.

O κακότυχος 55 χρονος τραγουδιστής νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), ενώ υπενθυμίζεται πως νοσηλεόταν από τις 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από το ατυχές συμβάν.

Σελίδα 1 από 336
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline