Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  11:57:18

Επικρίνεται ότι δεν έχει συναίσθηση και μαζί της η ηγεσία της ΕΡΤ, με τις λαθεμένες επιλογές της, ότι η νέα αποτυχία θα έχει αρνητικό αντίχτυπο στην όλη εικόνα της χώρας.

Πολιτικό κόστος ήδη έχει η πολεμική του κατά του Ισραήλ, η ταύτιση του με τον Ιράν και την Χαμάς ότι είναι πατριωτική και όχι τρομοκρατική οργάνωση. Συνέπεια όλων αυτών οι νέες δημοσκοπήσεις να δείχνουν νέα πτώση του.

Όχι στο νέο ύψος των κτιρίων – Όχι στην άκριτη δόμηση, παρά τις απόψεις εργολάβων, οικοπεδούχων και του προέδρου του Τ.Ε.Ε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει για την έμφυλη κακοποίηση ότι στην Ελλάδα η γυναίκα δεν έχει κανένα πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της» - Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα.

Από τους Αντετοκούμπο, τη Μενεγάκη και κάποια μανεκέν έως φιλοξενούμενες-ους σε πρωινάδικα και παρουσιάστριες σε μικροεκπομπές ή σε μικρορόλους.

Τη δημιουργία δύο μεγάλων εθνικών θαλάσσιων πάρκων, ένα στο Αιγαίο και ένα στο Ιόνιο, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην 9η διεθνή διάσκεψη «Our Ocean Conference».

Πειραιάς: Κατέρρευσε κτίριο στο Πασαλιμάνι, χωρίς μέτρα προστασίας και με συνέπεια ένα νεκρό εργάτη, τον αστυνομικό της ανάγκης για δεύτερη δουλειά.

Σελίδα 1 από 834
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline