Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  14:11:15

Άνιση απόφαση της Κυβέρνησης: Κανονικά η μαζική παρουσία χιλιάδων φιλάθλων σε όλους τους ποδοσφαιρικούς και άλλους αθλητικούς αγώνες κατά το Σαββατοκύριακο. Κύριο

Σε αντίθεση με τη γενική απαγόρευση για τα Καρναβάλια και τις μαζικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας κανένας περιορισμός δεν υπήρξε στις αθλητικές εκδηλώσεις ακόμα και όταν γίνονται (όπως σε μπάσκετ, πόλο και άλλα αθλήματα) σε κλειστούς χώρους και με πυκνή παρουσία θεατών δίπλα-δίπλα).

Με κυβερνητική απόφαση οι αθλητικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν κανονικά, παρά τα τελευταία κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Παρά τη μαζικότητα οπαδών και κοινού, ακόμα και σε κλειστούς χώρους και σε αντίθεση με την απαγόρευση για τα Καρναβάλια και την Καθαρά Δευτέρα ακόμα και σε ανοικτούς χώρους, σε δρόμους και πλατείες..

Έπειτα από σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η απόφαση πάρθηκε: οι αθλητικές δραστηριότητες αυτού του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς κρίθηκε σκόπιμο πως δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής των αγώνων σε όλα τα αθλήματα.

Την απόφαση αυτή τη γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες τις επόμενες μέρες.

Τι αναφέρει στο Tweet ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά τοΥπουργείοΥγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline