Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  05:31:09

Παμψηφία με 90% και 81% υπέρ των χειρισμών Μητσοτάκη για κλειστά σύνορα και κορωνοϊό. Στην εντατική ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8% και 18 μονάδες διαφορά από την ακλόνητη ΝΔ. Κύριο

Σε πτώση ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και κόμμα Βαρουφάκη σε αντίθεση με «Ελληνική Λύση». Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης επιδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll.

=Οι χειρισμοί Μητσοτάκη με την Τουρκία και το μεταναστευτικό και η δοκιμασία στα θέματα Υγείας δεν ανέτρεψαν απλώς μια αρνητική κατάσταση και φθορά της Κυβέρνησης και του κυρ. Μητσοτάκη αλλά προκάλεσαν ένα άλμα διαφοροποίησης. Θετικής αποδοχής, υπέρβασης και στα δυο θέματα. Το 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ το 81% συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο «καυτό» ζήτημα του μεταναστευτικού.

Αντίθετα, το 62% των πολιτών δηλώνει ότι αποδοκιμάζει τη στάση που κράτησε στα γεγονότα στον Έβρο ο ΣΥΡΙΖΑ.(χωριστά πριν την προσωπική μεταστροφή του Αλ. Τσίπρα υπέρ των κλειστών και όχι ανοικτών συνόρων, την οποία δεν ακολουθούν όλα τα στελέχη του κόμματος ακόμα).

Κορωνοϊός: Ανησυχία στην κυβέρνηση -Αύριο ανακοινώνεται ποια σχολεία θα κλείσουν και μέτρα για επιχειρήσεις-οικονομία

Σχετικά με την πρόθεση ψήφου, το χάσμα μεγάλωσε. Στο ίδιο ποσοστό με τις εκλογές σχεδόν, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Ν.Δ., έναντι 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που επιλέγει το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ, 4,5% που προτιμά την Ελληνική Λύση και 2,7% που θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline