Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  07:53:26

Μηδενιστές βανδάλισαν τον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Για να ...διαμαρτυρηθούν, λέει κατά της προεδρίας της Γιάννας Αγγελοπούλου ως προέδρου του κρατικού Ομίλου «Ελλάδα 1821-2021». Κύριο

Τα κίνητρα και οι πρώτες εκτιμήσεις για τους δράστες της ιστορικής ασέβειας και πρόκλησης.

- Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για αναρχικούς της βίας και μηδενιστές στην νοοτροπία, ακόμα εχθρικούς απέναντι στα εθνικά σύμβολα και τις ιστορικές μας παραδόσεις, ιδιαίτερα τις λεγόμενες «πατριωτικές», αντίληψη, η οποία κρίνεται ότι δεν χαρακτηρίζει τους ακροδεξιούς τραμπούκους.

Τα ειδικά συνεργεία αντιρύπανσης της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσπευσαν το πρωί της Κυριακής και με τα κατάλληλα μηχανήματα καθάρισαν το άγαλμα πριν συμπληρωθεί καν ένα 24ωρο. Με την αναγραφή πρωτίστως δύο επικριτικών-ειρωνικών συνθημάτων κατά της προεδρίας της κ.Γιάννας Αγγελοπούλου στο κρατικό σχήμα «Ελλάδα 1821-2021» για τον τιμητικό εορτασμό της Εθνεγερσίας του νεώτερου Ελληνισμού.

Τον εμβληματικό ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παλαιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου, του πιο κεντρικού δρόμου των Αθηνών βανδάλισαν άγνωστοι. Το άγαλμα βανδαλίστηκε το βραδύ του Σαββάτου από αγνώστους που πήραν μέρος σε πορεία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline