Τρίτη 14 Μαϊου 2024  03:33:25

Το γκάλοπ της αξιόπιστης MRB: Που θέλουν να πάνε, τι θέλουν να κάνουν πρώτα Ελληνίδες και Έλληνες μετά την χαλάρωση των μέτρων. Κύριο

Ελλείψεις της καθημερινής ζωής, που έχουν ολίγη σχέση με πολιτιστικά, ταξιδιωτικά περιουσιακά και αθλητικά ενδιαφέροντα.

Φυσικό μετά από ενάμιση και πλέον μήνα εγκλωβισμού και περιορισμών να έχουν προβάδισμα ιδιαίτερα για τις Ελληνίδς κάθε ηλικίας και κατηγορίας οι ανάγκες της φιλαρέσκειας, της βόλτας στα καταστήματα των εξόδων στην αγορά,, της αναβάθμισης της καθημερινότητας. Ανάγκες της κατανάλωση ε, της καλύτερης ποιότητας ζωής, όπως πριν από τη νόσο. Έτσι, παρά τις συνθήκες δυσκολίας, που συνεχίζονται και με θολό ορίζοντα τον Μάιο για κάπως καλύτερε ς ημέρες, όμως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ελπίζουν, κάνουν ήδη σχέδια για την επόμενη ημέρα όταν θα λήξει, δηλαδή, αυτή η δυσάρεστη περιπέτεια της φυλάκισης και των στερήσεων.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της αξιόπιστης MRB για το STAR, πρώτη στη λίστα με τις επιθυμίες των πολιτών είναι μια επίσκεψη στο... κομμωτήριο (35%)! Για άνδρες και γυναίκες ασφαλώς., πολλοί από τους οποίους έχουν αφήσει και μούσι αναγκαστικά.

Ακολουθούν οι διακοπές σε κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδας και το «χάλκινο» μετάλλιο πηγαίνει σε μια επίσκεψη στα μαγαζιά για ρούχα/παπούτσια.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η περιποίηση ομορφιάς και ένα αεροπορικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Στη δεκάδα τέλος οι πολίτες λένε ότι επιθυμούν κατά σειρά:

-να αγοράσω ηλεκτρικές συσκευές
-να πάω διακοπές στο εξωτερικό
-να πάρω αεροπορικό ταξίδι στο εσωτερικό
-να αγοράσω έπιπλα
-να αγοράσω αυτοκίνητο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline