Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  08:16:27

Όποιο κλάδο επιχειρήσεων να πιάσεις στη Μύκονο, οι περισσότερες θα βρεθούν βουτηγμένες στην ανομία. Κύριο

Μύκονος: Έλεγχοι της Τροχαίας σε εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων - Αφαιρέθηκαν 41 άδειες κυκλοφορίας.

Λάστιχα σε άθλια κατάσταση, που δεν έχουν αλλαχθεί εδώ και χρόνια, επικίνδυνα για την ασφάλεια επιβαινόντων και πεζών. Αυτοκίνητα με δεκάδες προβλήματα τύπου ΚΤΕΟ, με μεγάλες ελλείψεις, κακή ποιότητα ανταλλακτικών και κάποτε ανασφάλιστα. Δίκυκλα που κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν θεωρηθεί οι άδειες τους, κακής συντήρησης και άλλες σοβαρές παραβάσεις εντόπισαν στη Μύκονο, οι αστυνομικοί του κλιμακίου της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας Αττικής, που βρίσκεται στο νησί με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν. Τα ίδια γενικά συμπεράσματα για πολλές και όχι λίγες επιχειρήσεις στη Μύκονο στους τομείς της εστίασης, του εμπορίου, των τροφίμων και των ποτών, της νυχτερινής διασκέδασης, των πλαζ, των ξενοδοχείων, των υπηρεσιών τουρισμού κλπ

Οι αστυνομικοί ειδικότερα έκαναν ελέγχους σε άλλες τέσσερις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, όπου διαπίστωσαν σωρεία σοβαρών παραβάσεων. Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις για φθαρμένα λάστιχα, 15 για αναθεώρητες άδειες κυκλοφορίας σε μοτοποδήλατα και τετράτροχα 50 κυβικών και μία για ΚΤΕΟ.

Στο πλαίσιο των ελέγχων αφαιρέθηκαν 41 άδειες κυκλοφορίας και 21 πινακίδες.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες μέρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline