Τετάρτη 15 Μαϊου 2024  09:14:33

Ελλάς Ελλήνων επιπόλαιων... 3000 βόλτα σε Σύνταγμα και Ερμού. 50 σε πάρτυ στον Αλιμο. Πετροπόλεμος από 80 κατά ΕΛΑΣ στον Ασπρόπυργο. Μαθητικό πάρτυ στο Βόλο. Κύριο

Βόλτες και στην Αριστοτέλους. Φήμες αλλά και καρφώματα σε πολλές πόλεις για παράνομες και "θανατερές" συνάξεις.

1. Πολίτες, κάπου 3.000 αψήφησαν το lockdown και βγήκαν βόλτα στο Σύνταγμα και στη Ερμού.

Αν και τα περιοριστικά μέτρα συνεχίζονται, πολλοί Αθηναίοι πήγαν να δουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην πλατεία Συντάγματος
Χριστουγεννιάτικες διαδρομές εν μέσω lockdown επέλεξαν να κάνουν πολλοί Αθηναίοι το απόγευμα της Κυριακής, που αξιοποίησαν τον κωδικό 6 για να μετακινηθούν σε περιοχές της πόλης.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα, πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν την πλατεία Συντάγματος, όπου βρίσκεται και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Αθηναίων.

Όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες και βίντεο, οι «εξοδούχοι» συγκεντρώθηκαν γύρω από το δέντρο, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες, προσπαθώντας οι περισσότεροι να τηρούν τις αποστάσεις.

2. Πήγαν να κάνουν πάρτι 50 ατόμων στον Άλιμο - Τους σταμάτησε η αστυνομία

Μόλις είδαν την αστυνομία άρχισαν να πετάνε πέτρες - 15 προσαγωγές - Δήμαρχος Αλίμου στον ΘΕΜΑ 104,6: «Αυτό γίνεται πολύ συχνά στο σημείο και έρχεται και κόσμος από άλλες περιοχές»
Η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι ακόμα σε υψηλά επίπεδα, το lockdown και οι περιορισμοί των μετακινήσεων είναι σε εφαρμογή και η επιστημονική κοινότητα είναι σε πλήρη επαγρύπνηση για το πώς θα γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα.

Τίποτα από αυτά, ωστόσο, δεν φαίνεται να σταματά ορισμένους οι οποίοι επιχειρούν όχι μόνο να παραβούν τα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά θέλουν να στήσουμε μέχρι και... πάρτι με αρκετά άτομα.

Κάτι ανάλογο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον Άλιμο, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στον λόφο Πανί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας στο υπαίθριο... κορωνο-πάρτι τους βρέθηκαν πάνω από 50 άτομα.

Οι παρευρισκόμενοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας άρχισαν να πετάνε πέτρες και προσπάθησαν να φύγουν από τον χώρο. Η ΕΛ.ΑΣ. εν τέλει έκανε 15 προσαγωγές, ενώ έκοψε και πρόστιμα των 300 ευρώ.

«Αυτό γίνεται πολύ συχνά στο σημείο και έρχεται και κόσμος από άλλες περιοχές» λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Αλίμου

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης τόνισε ότι «αυτό γίνεται πολύ συχνά στο εν λόγω σημείο και έρχεται κόσμος και από άλλες περιοχές».

«Δεν ξέρω αν βάζουν και μουσική, άλλα είναι συχνό φαινόμενο, με αποτέλεσμα ο χώρος εκεί να αποτελεί μια υγειονομική βόμβα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «χθες επενέβη η αστυνομία και διέλυσε τους συγκεντρωμένους».

«Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν και μερικές φορές παίζουν «κρυφτό» με την αστυνομία. Κάνουν πως φεύγουν, κρύβονται και μετά επιστρέφουν στο σημείο», συμπλήρωσε και τόνισε ότι «η αστυνομία θα συνεχίσει να πηγαίνει για ελέγχους στο μέρος, γιατί η περιοχή αυτή είναι εστία προβλήματς».

«Θέλω να απευθύνω έκκληση στους δημότες να αποφεύγουν να συγκεντρώνονται στο λόφο Πανί», κατέληξε ο κ. Κονδύλης.

3. Βόλος: Ανήλικοι έκαναν πάρτι γενεθλίων σε προαύλιο σχολείου -Πρόστιμα

Επίσης συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, 4 άνδρες έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.

Πρόστιμα σε παρέες ανηλίκων που παραβίασαν τις απαγορεύσεις και συμμετείχαν σε πάρτι και διασκέδαση χθες βράδυ στο Βόλο. Επρόκειτο για συγκέντρωση 40 νεαρών ατόμων στον προαύλιο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας σε πάρτι γενεθλίων. Οι περισσότεροι νεαροί ετράπησαν σε φυγή μόλις έφθασαν τα αστυνομικά αυτοκίνητα έπειτα από καταγγελία.

Από τους παρευρισκόμενους συνελήφθησαν 7 άτομα, τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.

Επίσης συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, 4 άνδρες έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.

Το γλέντι διοργάνωσε ένας 45χρονος στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν ένας 55χρονος, ένας 51χρονος και ένας 46χρονος σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline