Τετάρτη 15 Μαϊου 2024  06:45:41

Με διαρκή ρεκόρ τηλεθέασης, οι «Άγριες Μέλισσες» δείχνουν τον δρόμο για ποιοτικά σήριαλ, που λείπουν από τα κανάλια. Τα νέα επεισόδια από τις 11 Ιανουαρίου. Κύριο

Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα, δραματικές καταστάσεις οι περισσότερες πειστικές, κινηματογραφική σκηνοθεσία, αυθεντικότητα ελληνική της δεκαετίας του 1960, ξεχωριστοί ηθοποιοί στους περισσότερους ρόλους.

Το χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 έκλεισε την πρώτη εντυπωσιακής απήχησης φάση τους. Επιβεβαίωσε τη θεαματική επιτυχία της
Το υψηλότερο ποσοστό για φέτος, από την αρχή της σεζόν μέχρι χθες, κατέγραψαν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου οι «Άγριες Μέλισσες».
Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν, για άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά και θετικά σχόλια σε όλα τα επίπεδα των τηλεθεατών.

Με ποσοστό 36,5%, οι «Άγριες Μέλισσες» προηγήθηκαν του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη διαφορά τους από το δεύτερο κανάλι να αγγίζει τις 25,8 μονάδες.

Στις γυναίκες, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 44,4%, ενώ και στους άνδρες η δυναμική της σειράς ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 33,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαν, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, 1.823.173 τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα διαδραματιστούν στα επεισόδια της νέας χρονιάς

Το σίριαλ θα επιστρέψει δυναμικά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
Οι Άγριες Μέλισσες θα κάνουν... διακοπές καθώς το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε χθες Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Το σίριαλ θα επιστρέψει δυναμικά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια που θα χαρακτηρίζονται από σκάνδαλα, απαγορευμένους έρωτες και εκδίκηση. Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες από τις αρχές του 2021 θα είναι καταιγιστικές. Με νέα πρόσωπα, νέα επεισόδια και συναρπαστικές εξελίξεις και σκηνές δραματικές και έντασης..

Στη δημοφιλή σειρά επιστρέφουν τρεις ηθοποιοί τους οποίους θα ξαναδούμε μετά τις γιορτές: Ο Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρας), η Ζορζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), και Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης).

Ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα, η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει αναστάτωση και ένα ντόμινο εξελίξεων. Από την άλλη, η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Όσο για τον Γκούμα, η παρουσία του στο χωριό είναι για καλό. Θα καταφέρει να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ο Βόσκαρης προκαλεί σκάνδαλο, καθώς θα διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της Σοφούλας, η οποία όμως μόλις έχει αρραβωνιαστεί τον Άγγελο. Διαλύει τον αρραβώνα της Σοφούλας με τον Άγγελο και ο Τόλλιας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η υπόληψη της οικογένειας θίγεται και το σκάνδαλο είναι μεγάλο στις Άγριες Μέλισσες.

Την ίδια στιγμή, ο έρωτας του Κωνσταντή για την Δρόσω φουντώνει κι εκείνος γνωρίζει πως αν διαλύσει τον αρραβώνα με την κόρη του Θέμελη, οι συνέπειες θα είναι τραγικές. Τα συναισθήματά του για την Δρόσω, όμως, τα ξεπερνούν όλα, παρότι ο έρωτας αυτός στις Άγριες Μέλισσες είναι απαγορευμένος και από τις δύο οικογένειες.

Ο Τάκης φτάνει στο Διαφάνι και η παρουσία του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Δρόσω, καθώς φοβάται πως ο Τάκης θα αποκαλύψει ότι ο μικρός Σέργιος είναι γιος της.

Παράλληλα, και ο γάμος του Νικηφόρου με την Ασημίνα έχει πάρει τον δρόμο του χωρισμού. Ο Σεβαστός ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Μπάμπη και αντιδρά ακραία. Απειλεί με όπλο τον νεαρό να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του και όλα όσα έχτισαν.

Ο Δούκας για πρώτη φορά νιώθει μόνος, καθώς η Μυρσίνη μετά την αποκάλυψη του θανάσιμου μυστικού για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη είναι εχθρική απέναντί του. Δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τον συγχωρέσει που οδήγησε και τους δύο γιους τους να γίνουν δολοφόνοι.

Στις Άγριες Μέλισσες, όμως, γκρεμίζεται και ο κόσμος του Μελέτη όταν μαθαίνει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Θέλει να μάθει ακριβώς όλη την αλήθεια για το τι συνέβη στο παρελθόν ανάμεσα στον Σωκράτη και την Ανέτ. Ο ήρωας θα έρθει αντιμέτωπος με έντονα συναισθήματα, που πρέπει να ισορροπήσει, αν και όλοι φοβούνται την αντίδρασή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline