Πέμπτη 16 Μαϊου 2024  13:58:32

Λιβανός, Ρουσσόπουλος, Καιρίδης, Καραγκούνης, Παπαδημητρίου, Βούλτεψη, Καλαφάτης, Βολουδάκης, Κεδίκογλου, Συρίγος, Κέλας, Αυγερινοπούλου. Οι πρώτες εφεδρείες Μητσοτάκη για τον επικείμενο ανασχηματισμό από τον Ιούλιο του 2019. Κύριο

Κατά την Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει ο ανασχηματισμός, 18 μήνες μετά τον σχηματισμό της Κυβέρνησης μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019, πρέπει να βασισθεί στους βουλευτές της ΝΔ και όχι πλέον στους τεχνοκράτες.

- Γενικό είναι το αίσθημα ότι η Κυβέρνηση χρειάζεται ανανέωση σε βασικούς της, τομείς, όπως εκείνα γύρω από τα «υπουργεία της καθημερινότητας» και τα ευρύτερα οικονομικά-παραγωγικά. Ανανέωση σε στάσιμους και απλώς λογάδες υπουργούς και επίσης σε αναποτελεσματικούς υφυπουργούς, ενώ δεν είναι θετικές οι εντυπώσεις από την απόδοση των περισσότερων γυναικών στην Κυβέρνηση. Ήδη για λογαριασμό του Πρωθυπουργού συνεργάτες του αλλά και ο ίδιος προσωπικά ο κ.Μητσοτάκης προβαίνουν σε συγκεκριμένε συζητήσεις για την πορεία της Κυβέρνησης, τις επισημάνσεις αδυναμιών, τη δυσφορία της κομματικής βάσης (για τα «μονομερή ανοίγματα» σε πολιτευτές «παλαιοπασόκους» και άλλους χρεωκοπημένων κομμάτων, όπως το ΠΟΤΑΜΙ και η ΔΗΜΑΡ), λαθών και ανάγκης νέων στόχων με συγκεκριμένους βουλευτές της ΝΔ. Ο νέος ανασχηματισμός εξελίσσεται σε κεντρικό θέμα συζήτησης στα υπουργικά γραφεία.

Κατά την Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει ο ανασχηματισμός, 18 μήνες μετά τον σχηματισμό της Κυβέρνησης μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019, πρέπει να βασισθεί στους βουλευτές της ΝΔ και όχι πλέον στους τεχνοκράτες.

Οι πρώτες εφεδρείες Μητσοτάκη για τον επικείμενο ανασχηματισμό από τον Ιούλιο του 2019 είναι παλαιοί και νεώτεροι βουλευτές, που έχουν διακριθεί γενικά. Ορισμένοι προσθέτουν στον πίνακα ονόματα όπως του Δημ. Αβραμόπουλου και της Όλγας Κεφαλογιάννη θέματα που χειρίζεται προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Ωστόσο, στο βασικό πίνακα των εφεδρειών περιλαμβάνονται οι βουλευτές : Σπήλιος Λιβανός, Θεοδ.Ρουσσόπουλος, Δημ.Καιρίδης, Κώστας Καραγκούνης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Σοφία Βούλτεψη, Σταύρος Καλαφάτης, Μαν.Βολουδάκης, Σίμος Κεδίκογλου, Ευαγ. Συρίγος, Χρ. Κέλας, Γιάννης Λαμπρόπουλος και Διον. Αυγερινοπούλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline