Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:25:37

Ποιοί αποκλείστηκαν από το «γεύμα των επίλεκτων» στον θεματικό ξενώνα- έπαυλη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Κύριο

Κανένας προσκεκλημένος από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, κανένας από το προεδρείο της Βουλής και το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ∆ιαδίκτυο δείχνουν υπουργούς και βουλευτές να εύχονται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυµο για τα Ονοµαστήριά του σε γεύµα που παρέθεσε στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ∆ιαδίκτυο δείχνουν υπουργούς και βουλευτές, σε μια περίεργη επιλογή-απουσία, χωρίς κανένα αντικειμενικό κριτήριο επιλογής να εύχονται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυµο για τα Ονοµαστήριά του σε γεύµα που παρέθεσε στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας. Μια θεαματική τοποθεσία , παραθαλάσσια εντυπωσιακή σε θέα, για ασύγκριτη διαμονή και φιλοξενία.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν αρκετοί από τους προσκεκληµένους στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται, µεταξύ άλλων, αρκετά µέλη της κυβέρνησης, όπως οι υπουργοί Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, η αν. υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, οι υφυπουργοί Υγείας Ζωή Ράπτη, Εργασίας ∆όµνα Μιχαηλίδου, Αγροτικής Ανάπτυξης Σίµος Κεδίκογλου και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Η άτυπη συνεστίαση δεν ήταν πάντως και ιδιαίτερα επιτυχηµένη, καθώς προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από όσους δεν εκλήθησαν, αφού η θέση του Αρχιεπισκόπου είναι πρωτίστως θεσµική και δεν µπορεί να λειτουργεί ως «παρέα». Και το ερώτηµα είναι: Ποιος οργάνωσε το «δείπνο» µε λίγους «εκλεκτούς» και οδήγησε σε αυτό το ατόπηµα κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ειδικότερα, πολλά σχόλια προκλήθηκαν ότι δεν παρέστη κανένας από το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είτε πολιτικός προϊστάμενος με πρώτη την κ. Νίκη Κεραμέως είτε ένα ανώτατο στέλεχος.

Ούτε ακόμα από τη Βουλή είτε τον πρόεδρο και ορισμένους αντιπροέδρους, ενώ ελλιπής θεωρείται η αγνόηση-απουσία των ανώτατων δικαστικών από το Αρειο Πάγο και το Συμβούλιο Επικρατείας, οι οποίοι διακρίνονται για το βαθύ θρησκευτικό τους αίσθημα και την αγάπη-εκτίμηση προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου.

Κανένας επίσης παρών στο μονομερές γεύμα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε βεβαίως και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.Οι εξηγήσεις που δόθηκαν ήταν από πηγές της Αρχιεπισκοπής ότι τελικά προσκλήθηκαν στο δείπνο στην θεαματική έπαυλη όσοι υπουργοί και άλλοι τιτλούχοι τηλεφώνησαν για να πουν τις ευχές τους.

14.6.2022...ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ευχές από τους υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής δέχτηκε αργά το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Σε μια λύτη γιορτή όπως αρμόζει στον λέοντα της Εκκλησίας της Ελλάδος και με ύμνους για την ονομαστική του γιορτή οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη και όλους τους υπεύθυνους των γραφείων και των ιδρυμάτων.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε από καρδιάς τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου κ. Γιάννη Τσούρα που διοργάνωσε την εκδήλωση και ευχήθηκε σ όλους να έχουν καλή συνέχεια στο έργο για τον συνάνθρωπο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline