Τρίτη 14 Μαϊου 2024  01:38:06

Η Μαρία Κίτσου με θάρρος-παρρησία «Εκπομπές και πανελ σαν όρνια και αρπακτικά» στις ζωές των ανθρώπων. Πρώτη η κ. Μελέτη δήλωσε ότι θύμωσε. Κύριο

Η νέα πρωταγωνίστρια εξέφρασε το γενικό αίσθημα για την κατάντια πολλών εκπομπών είτε πρωινές είτε μεσημεριανές, αμέτρητης ευτέλειας , κουτσομπολιού και κακοήθειας.

Κατάντια και συνεχής υποβάθμιση του ενημερωτικού-ψυχαγωγικού επιπέδου στα περισσότερα κανάλια. Ευτέλεια, κουτσομπολιό και έπαρση αμόρφωτων και ατάλαντων προσώπων. Μία δήλωση που έκανε η Μαρία Κίτσου για τα αδηφάγα ΜΜΕ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προκάλεσε γενική ικανοποίηση και ως πρώτη αντίδραση από το «άλλο στρατόπεδο», εκείνη της Ελεονώρας Μελέτη. Συγκεκριμένα, δήλωσε «πραγματικά θυμωμένη» με τη Μαρία Κίτσου στην εκπομπή της Mega Καλημέρα, όπου σχολιάστηκε το επίμαχο απόσπασμα.

Η Μαρία Κίτσου εδώ και 3 χρόνια έχει μπει στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο της Ελένης Σταμίρη που έχει αναλάβει στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί με την τηλεοπτική επιτυχία στη ζωή της ήρθε και η αναγνωρισιμότητα. Η παρέμβαση στα προσωπικά της, το φθηνό κουτσομπολιό, χωρίς καμία αναφορά σε κάποια σοβαρά θέματα του επαγγέλματος του ηθοποιού, της δικής της ερμηνείας, των άλλων ηθοποιών και συντελεστών της, της παραγωγής κλπ. Το αντίθετο συνέβαινε: Φθήνια και μόνο φθήνια, κακή προαίρεση, ανθρωποφαγία. Σε αυτά αναφέρθηκε στη συνέντευξή της η Μαρία Κίτσου με θάρρος, ειλικρίνεια και παρρησία, χωρίς να υπολογίσει κανένα κόστος :

-«Τα βρήκες καθόλου σκούρα όλα αυτά τα χρόνια με την έκθεση και τη δημοσιότητα;», τη ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης. Και η Μαρία Κίτσου απάντησε με ευθύτητα και αρκετά ασυνήθιστα από τις συμβατικές και χαζοχαζούμενες απαντήσεις σε αυτές τις εκπομπές χαμηλου επιπέδου και δημόσιου-επικοινωνιακού ήθους. «Όταν άνοιξε λίγο το πράγμα μετά τον covid, ήταν too much. Κυρίως όχι από τον κόσμο, γιατί ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Με τα media ήταν δύσκολο όταν βλέπεις το οτιδήποτε λες και κάνεις ή δεν κάνεις να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους. Είναι κάτι πολύ άσχημο αυτό, δυσάρεστο κι άγριο. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η έκθεση», τόνισε αρχικά η Μαρία Κίτσου, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Ηλέκτρα του Ευρυπίδη, επιλογή με ποιοτικές προδιαγραφές και στοχεύσεις..

«Να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα», πρόσθεσε η Μαρία Κίτσου και στη συνέχεια δήλωσε ότι πλέον όταν παραχωρεί συνεντεύξεις συνήθως πηγαίνει με μία επιφύλαξη για το τι και πώς θα το πει «για να μην βρουν να πουν», όπως είπε.
Η Ελεονώρα Μελέτη την επομένη της προβολής της συνέντευξης που παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στο Πάμε Δανάη ξεκίνησε να σχολιάζει λέγοντας «Είμαι θυμωμένη, δεν θα μιλήσω». Αλλά τελικά τα συνέχισε για να δείξει-ως συνήθως έτσι- ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί από το δίκιο της και την οργή της.

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου», σημείωσε η παρουσιάστρια της ανάλαφρης εκπομπής του Mega. «Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν, δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο πολύ προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης», σημείωσε.

«Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση σε μία συνέντευξη να το τονίζεις συνέχεια. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι, ή μην ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό όσο είναι η τηλεόραση και να παραμείνεις στο Εθνικό θέατρο που έχει μία ποιότητα και μία ελεγχόμενη προβολή. Ή τουλάχιστον μην εκθέτεις και χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και μην τους αποκαλείς όρνια. Δεν μου αρέσει αυτή η υπεργενίκευση», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για τη Μαρία Κίτσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline