Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  06:18:59

Γιώργος Παπαδάκης μετά 40 χρόνια καθημερινής τηλεόρασης: «Η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», Κύριο

-Η νέα παρτενέρ στον ΑΝΤΕΝΝΑ, που έχει τη φήμη εργατικής αλλά και εριστικής, είναι σε πολύχρονο δεσμό με το ηγετικό στέλεχος του ΣΚΑΙ, όπου εθήτευσε εκείνη χρόνια.

ΟΓιώργος Παπαδάκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για τη συνεργασία του με τη Μαρία Αναστασοπούλου και αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι η διάδοχός του όταν αποχωρήσει από την τηλεόραση.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι. Είναι σαν να κάναμε εκπομπή χρόνια» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Έχω τη χαρά να κάνω αυτή τη δουλειά με τον Γιώργο» είπε η Μαρία Aναστασοπούλου.
«Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1», σημείωσε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Τα περισσότερα άσχημα. «Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο»...».

Για το άτομο που θα τον αντικαταστήσει όταν αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε, παραδεχόμενος ότι έχει χορτάσει την τηλεόραση: «Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει "Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1. Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου για τα προσωπικά της και το αν ο σύντροφός της Γιάννης Κολοκυθάς της έχει δώσει δαχτυλίδι εκείνη, αρκετά αμήχανη, απάντησε: «Μου έχει δώσει δαχτυλίδι από τον πρώτο χρόνο, είμαστε 8 μαζί».
Εδώ και αρκετά χρόνια η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ.
Το ζευγάρι συγκατοικεί ενώ μάλιστα συνεργάζόταν και στο ραδιόφωνο του σταθμού, στην απογευματινή εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής».

2.Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους της τηλεόρασης και του Έντυπου Τύπου και βρίσκεται στην οικογένεια του ΑΝΤ1 από το ξεκίνημά του σταθμού. Παρουσιάζει εδώ και πολλές δεκαετίες την ενημερωτική εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" που κατέχει τον τίτλο του μακροβιότερου προγράμματος της "μικρής οθόνης".

Μερικά στοιχεία για τη ζωή του Γιώργου Παπαδάκη;
• Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι Έλληνας δημοσιογράφος.
• Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951.
• Είναι 71 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.
• Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη.
• Ο πατέρας του εργάτης σε μαρμαράδικο αναγκάστηκε να σταματήσει για λόγους υγείας όταν ο μικρός Γιώργος ήταν 13 χρονών.
• Η περιπέτεια της υγείας του μπαμπά του τον ανάγκασε να εργάζεται παράλληλα με το σχολείο.
• Έχει κάνει δύο γάμους. Η δεύτερη σύζυγός του είναι η Kωνσταντίνα Παπαδέλλη με την οποία παντρεύτηκαν το 1993.
• Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει τρία παιδιά, τον Κωνσταντή, τον Φοίβο και τον Ιάσονα και έχει δύο εγγόνια από τον μεγαλύτερο γιο του.

• Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή "Τρεις στον αέρα" που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline