Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  08:32:42

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα συνεχίσει να είναι μάχιμο μέλος της Εθνικής Ελλάδος, διαψεύδοντας ανεύθυνες φήμες. Το εντυπωσιακό πορτρέτο που σχεδίασε με μολύβι 20χρονη Νιγηριανή. Κύριο

Βεβαίως και τα αδέλφια του για νέες φιλόδοξες μάχες της Εθνικής Ελλάδος σε νέες παγκόσμιες αναμετρήσεις.

1.Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό ο Γιάννης επέλεξε να αναρτήσει ένα βίντεο με τον ίδιο και τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, να τραγουδούν με πάθος τον Εθνικό Ύμνο όπως έκαναν σε κάθε έναν από τους αγώνες της Ελλάδας στο φετινό Eurobasket.
Έβαλε, δε, στη λεζάντα το σύμβολο της ελληνικής σημασίας με μία μπλε καρδούλα για να δείξει η αγάπη και η ελπίδα παραμένει.

2.Η Ντέμπορα Αγκάλι πήρε το μολύβι της και ζωγράφιζε σκίτσο του Greek Freak επί 72 ώρες
Πηγή έμπνευσης και αγάπης αποτελεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παγκοσμίως. Μια Νιγηριανή νεαρή ζωγράφος μόλις 20 χρονών, η Ντέμπορα Αγκάλι αποφάσισε να φτιάξει το πορτραίτο του Greek Freak, τον οποίο αποκαλεί «Ελληνο-Νιγηριανό θεό του μπάσκετ».

Η Ντέμπορα με αναρτήσεις της στο Twitter ζητάει από τους ακόλουθούς της να κάνουν retweet την ανάρτηση και εκφράζει την ελπίδα να δει το πορτραίτο ο Γιάννης.
Όπως αναφέρει η 20χρονη για την δημιουργία του σκίτσου χρειάστηκαν 72 ώρες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
72 hours on this masterpiece @Giannis_An34 pic.twitter.com/rbqPHh5B9S
— Debbie's Art (@IamDebbieArt) September 16, 2022

3.Ιτούδης: Ο αποκλεισμός της Εθνικής δεν έχει αποθαρρύνει τον Γιάννη

Καμία σκέψη περί αποχώρησής του από την εθνική ομάδα μπάσκετ δεν έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την πορεία και την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο EuroBasket 2022 και αναφέρθηκε στον Greek Freak αλλά και στο μέλλον του στη «γαλανόλευκη», τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ τον Μπακς δεν έχει αποθαρρυνθεί από τον αποκλεισμό.
«Αναμφίβολα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που αφουγκραστήκαμε, αισθανθήκαμε και διαπιστώσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας μας στο EuroBasket. Κάναμε ένα σπριντ για να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα» είπε αρχικά.

«Όλοι οι αθλητές θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Εθνικής» ανέφερε στη συνέχεια, ενώ στο τέλος πρόσθεσε πως μίλησε με κάθε παίκτη ξεχωριστά, μεταξύ αυτών και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος, όπως τόνισε, δεν αποθαρρύνθηκε από τον αποκλεισμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline