Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  23:35:02

Δεν είναι πολιτικές μάχες, οι σκυλοκαυγάδες στην τηλεόραση. Κατήφορος...μαχητικότητας... Άγριος καυγάς Ηλιόπουλου με Γεωργιάδη: «Είσαι κλόουν» – «Είστε άθλια υποκείμενα». Κύριο

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τα όρια της "προδοσίας": Άγρια κόντρα Άδωνη - Σπίρτζη για τη νεκρή Μαρία... που δεν υπήρξε ποτέ. Άδωνις Γεωργιάδης - Χρήστος Σπίρτζης είχαν άγρια κόντρα με αφορμή τη διόρθωση των ρεπορτάζ του Spiegel για τον δήθεν θάνατο 5χρονης σε νησίδα στον Έβρο.

Νέα, λυπηρή, βλαπτική για τους ίδιους και για τα κόμματα τους αντιπαράθεση είχαν χθες, στον ΑΝΤ1 ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης με φόντο το «καλάθι του νοικοκυριού», την ενεργειακή κρίση και το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταξύ τους συζήτηση η κατάσταση ξέφυγε σχετικά με τις υποκλοπές, με τον πρώην πλέον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως «κλόουν» και τον Άδωνη Γεωργιάδη ν' απαντά: «είστε άθλια υποκείμενα και γι' αυτό δεν θα κερδίσετε τις εκλογές. Ο κόσμος σας σιχαίνεται».
(Εκτός εαυτού Γεωργιάδης – Σπίρτζης: «Θα σκοτωθούμε...»_

Αναλυτικά ο διάλογος:
Γεωργιάδης: Η υπόθεση των υποκλοπών, προσωπικά, μου είναι αδιάφορη. Παίξτε τη όσο θέλετε, κάντε τη σημαία.
Ηλιόπουλος: Σας είναι αδιάφορη η δημοκρατία, αυτό είναι το ζήτημα κ. Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης: Επειδή ο κ. Ηλιόπουλος θέτει ζήτημα δημοκρατίας σε ό,τι αφορά στην παρακολούθηση, οφείλω να πω την απορία που έχω στη ζωή μου πάντα σε αυτή την υπόθεση. Ο κ. Ηλιόπουλος ήταν κομμουνιστής στα νιάτα του, όπως ο κ. Τσίπρας που ήταν στην ΚΝΕ και τα λοιπά.
Ηλιόπουλος: Δόξα τω Θεό, δεν υπήρξα φασίστας.
Γεωργιάδης: Ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο.
Ηλιόπουλος: Δεν ήμουν φασίστας, δεν πούλαγα βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους.
Γεωργιάδης: Αφήστε να πω το επιχείρημα που θέλω. Όταν ήσουν Κνίτης, όπως ο Τσίπρας...
Ηλιόπουλος: Δεν ήμουν ποτέ Κνίτης, είσαι αστείος.
Γεωργιάδης: Και πίστευες στον Τσαουσέσκου και στον Στάλιν, δεν μπορεί να σε πειράζει η παρακολούθηση τηλεφώνων. Είναι υποκριτικό.
Ηλιόπουλος: Είσαι κλόουν. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Είσαι κλόουν.
Γεωργιάδης: Κυρία Αναστασοπούλου... Με συγχωρείτε πάρα πολύ είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε τώρα.
Ανασταστοπούλου: Πάρτε το πίσω.
Ηλιόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω.
Γεωργιάδης: Παραδίδω στον ελληνικό λαό το δήθεν μειλίχιο ύφος του κ. Ηλιόπουλου που όταν τον στρίμωξα για την πραγματική του ιδεολογία, το γύρισε στον Πλεύρη, στο είσαι κλόουν και σε όλα τα άλλα.
Ηλιόπουλος: Δεν με στριμώξατε καθόλου. Δεν παίρνω τίποτα πίσω.
Γεωργιάδης: Αυτοί είστε, αυτά τα άθλια υποκείμενα είστε. Γι' αυτό δεν θα ξανακερδίσετε τις εκλογές. Γιατί ο κόσμος σάς σιχαίνεται κύριε. Σάς σιχαίνεται ο ελληνικός λαός που σας βλέπει.

Ηλιόπουλος: Κοίτα ποιος μιλάει...

-"Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τα όρια της προδοσίας": Άγρια κόντρα Άδωνι - Σπίρτζη για τη νεκρή Μαρία...που δεν υπήρξε ποτέ
Άδωνις Γεωργιάδης - Χρήστος Σπίρτζης είχαν άγρια κόντρα με αφορμή τη διόρθωση των ρεπορτάζ του Spiegel για τον δήθεν θάνατο 5χρονης σε νησίδα στον Έβρο

"Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα αγγίζει τα όρια της προδοσίας" είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, για την υπόθεση της νησίδας με τους μετανάστες στον Έβρο. "Προδοσία είναι να καλείς τις τουρκικές υπηρεσίες σε ελληνικό έδαφος" απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης στην άγρια κόντρα που ξέσπασε αναμεσά τους στον "αέρα" του ALTER. Αφορμή αποτέλεσε το άρθρο του Spiegel για τον δήθεν θάνατο της 5χρονης Μαρίας στον Έβρο, δημοσίευμα που το γερμανικό περιοδικό ανακάλεσε πριν από 

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης μίλησε για το δημοσίευμα του Spiegel λέγοντας πως πρόκειται "για προπαγανδιστική τακτική από τη μεριά της ΝΔ τελευταία ημέρα του χρόνου, που κάτι δείχνει".
Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο ακόμα και για προδοσία και υποστήριξη δράσης ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το Spiegel αποδέχεται ότι Μαρία δεν υπήρχε - Ο Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη

"Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα αγγίζει τα όρια της προδοσίας. Τονίζω, προδοσίας, γιατί αυτό το κοριτσάκι δεν υπήρχε. Ο κ. Σπίρτζης μπορεί να δει τα ρεπορτάζ της κ. Βασιλικής Σιούτη η οποία πήγε και βρήκε τους γονείς, οι γονείς είπαν στην αρχή υπάρχει το παιδάκι, μετά τους είπαν δεν μας ενδιαφέρει το παιδάκι. Όταν τους είπαν πού το θάψατε το παιδάκι δεν ήξεραν, όταν τους είπαμε δείξτε μια φωτογραφία, δεν είχαν φωτογραφία, όταν τους είπαμε δείξτε ένα ρούχο από το παιδάκι, δεν είχαν ρούχο.
Το δε Spiegel στο άρθρο του λέει η υποτιθέμενη νεκρή Μαρία, άρα και το Spiegel αποδέχεται ότι Μαρία δεν υπήρχε" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το ότι δεν υπήρχε η Μαρία είναι δεδομένο, χάνουμε χρόνο. Είναι δεδομένο ότι ο Τσίπρας πρέπει να ζητήσει ο ίδιος συγνώμη, γιατί ο ίδιος υιοθέτησε τα περί νεκρής Μαρίας", ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.
"Είναι δεδομένο ότι εδώ έχουμε κάποια δράση ξένων υπηρεσιών. Αυτή την ιστορία κατά της Ελλάδος ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να την υποστηρίζει. Υποστηρίζεται μια επιχείρηση κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας" ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Χρήστος Σπίρτζης: Το ζήτημα είναι τι κάνουν οι δικές μας υπηρεσίες και η δική μας κυβέρνηση

"Προδοσία είναι να καλείς τις τουρκικές υπηρεσίες σε ελληνικό έδαφος. Ακόμη και αν όλα αυτά που λέει ο κ. Γεωργιάδης ισχύουν, το ζήτημα είναι τι κάνουν οι δικές μας υπηρεσίες και η δική μας κυβέρνηση. Είπαν ότι η νησίδα δεν είναι ελληνική, όταν εμείς τους αποκαλύψαμε ότι είναι δηλωμένη στο ελληνικό κτηματολόγιο, βγήκαν να αμφισβητήσουν τα στοιχεία. Μετά έλεγαν ότι είναι μισή ελληνική και απέκρυψαν ότι κάλεσαν τις τουρκικές Αρχές", ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline