Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  08:17:31

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Καταστροφές από αναρχικούς στο μετρό της Ομόνοιας μετά την πορεία – Επεισόδια και το βράδυ στα Εξάρχεια.

Έσπασαν εκδοτήρια και ακυρωτικά μηχανήματα, ενώ ξήλωσαν και τμήματα της οροφής. Οι συνηθισμένες καταστάσεις καταστροφής περιουσιών, δημόσιων και ιδιωτικών και σύγκρουσης με την αστυνομνία.

Σε 67 προσαγωγές ταραξιών και τραμπούκων της βίας κάθε είδους προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την πορεία στη μνήμη του.

Στις προσαγωγές 67 ατόμων προχώρησαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα, οι προσαγωγές σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν στην πλατεία Αττικής αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και στα προσφυγικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Νωρίτερα προκλήθηκαν ζημιές στον σταθμό στην Ομόνοια από ομάδα αναρχικών.

Στις 18:00 έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση από συλλογικότητες, σωματεία, φορείς πάλι στα Προπύλαια.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι η πορεία μαθητών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας για τη 15η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Έκτροπα δεν σημειώθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, ωστόσο κατά τη διάλυση του, το μπλοκ των αναρχικών επέλεξε να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι άγνωστοι έσπασαν εκδοτήρια και ακυρωτικά μηχανήματα, ενώ ξήλωσαν και τμήματα της οροφής.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline