Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  16:01:35

Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις. Η Καίτη Γκρέυ (14.5.19240), δύσκολα στο Ωνάσειο. Μανώλης Μαυρομμάτης: Υποβλήθηκε σε αναγκαστική τραχειοστομία με τη σύζυγό του Ρένα Βενιέρη, πάντα στην Εντατική. Κύριο

Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στις 18 Φεβρουαρίου.

Δοκιμάζονται σε μια δύσκολη ηλικία τόσοι από τα εκτεταμένα εγκαύματα της πυρκαγιάς όσο από τα αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία φαίνεται ότι παραμένουν πολύ σοβαρά. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρενα Βενιέρη, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/2) σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθούν.

Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, δέκα και πλέον ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, θα γίνει ξανά προσπάθεια αφύπνισης τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.

Καίτη Γκρέυ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Όσα ανέφερε η φίλη της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Καίτη Γκρέυ, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ωνάσειο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της, παράλληλα με εκείνα να .έχει τα τελευταία χρόνια, μειωμένη συμμετοχή στη καθημερινότητα της ζωής της και στις μνήμες της. Μεγάλής ηλικίας το ν ερχόμενο Μάιο θα συμπληρώσει τα εκατό της χρόνια, γεννημένη στις 14 Μαίου του 1924.

Η Χρύσα Παπαϊωάννου, φίλη της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μετά την εισαγωγή στην Εντατική του Ωνασείου.

«Ήμουν μαζί της εχθές το βράδυ όπου την μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δεν ήταν μόνη της. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά, θορυβηθήκαμε και πήγαμε μαζί της. Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση της αλλά με τη θετική σκέψη και φροντίδα των γιατρών πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτά αντιμετωπίζονται τώρα, έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής. Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, φυσιολογικός. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει με την λοίμωξη αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει.
Παρότι είναι στην Εντατική η κατάσταση της είναι σταθερή και όχι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της τον Μάιο που κλείνει τα 100».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline