Κυριακή 28 Απριλίου 2024  16:09:13

Βάρβαρες μιμήσεις... Μετά τις γυναικοκτονίες, νέο φαινόμενο οι «γαμπρο-φονίες» από προβληματικούς πεθερούς, με συνεργό την πεθερά. Κύριο

Πάνω από δέκα οι περιπτώσεις είτε δολοφονιών είτε σοβαρών τραυματισμών σε βάρος των γαμπρών τους, μετά από σχέσεις έντασης μαζί τους, παρά το γεγονός ότι η σύζυγος με παιδιά, που μένουν ορφανά, δεν έχει σοβαρά προβλήματα συμβίωσης , αλλά αντίθετα έχει με τους δολοφόνους γονείς της, Δ

-Σύνθετο και πολύπλοκο το φαινόμενο για τα όρια ελέγχου της κόρης που παντρεύτηκε και τα δικαιώματα ελέγχου στη νέα της ζωή της (ιδιαίτερα όταν συγκατοικούν) από τους παραδοσιακούς γονείς, εξαιρετικά απαιτητικούς και αυταρχικούς, απέναντι στον «ανυπότακτο σώγαμπρο» . Με συνέπεια την καταφυγή τους στη βία, τον τσακωμό και την εξόντωση, και μαζί δολοφονική μίμηση. Νίκαια: «Τον παρακολουθούσε ένα μήνα» - Τι λέει η σύζυγος του θύματος
Τι είπε η σύζυγος του θύματος για τον δολοφόνο πατέρα της.

1.Για τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία του συζύγου της από τον πατέρα της μίλησε η σύζυγος του 39χρονου που δολοφονήθηκε στη Νίκαια όταν ο πεθερός του άνοιξε πυρ σε βάρος του.

«Το αμάξι του ήταν ένα μήνα εδώ και τον παρακολουθούσε. Δεν θέλω να ζητήσω ευθύνες. Είχε μπει στο ψυχιατρείο Σταυρούπολης», είπε η γυναίκα στο Mega. «Αυτός ο άνδρας μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε για τον δολοφόνο και αυτόχειρρα πατέρα της. «Ο σύζυγος μου έβγαινε κάθε πρωί να πάρει το γιο μου στο σχολείο. Εγώ ήμουν μέσα και μου ήρθαν σκάγια, αν ήταν μαζί του το παιδί;»

«Από που να ζητήσω ευθύνες και ποιος είπε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι καλά; Απειλούσε ζωές και τον έβγαλαν εκτός», καταγγέλλει η γυναίκα, αναζητώντας ευθύνες για όσα συνέβησαν.

Τον σκότωσε μπροστά στο εγγόνι του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του θύματος που είναι μόλις 5 ετών. Την ώρα της δολοφονίας του πατέρα του από τον παππού του, το παιδί φέρεται να βρισκόταν στο μπαλκόνι και σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζε στη μητέρα του που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα «μαμά έλα έξω σκοτώνουν τον μπαμπά. Ένας κακός άνθρωπος σκοτώνει τον μπαμπά». Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε ακόμα ένα παιδί 1,5 έτους.
Νίκαια: Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε - Εικόνες από το σημείο (gallery)

Ο χωρισμός που είχε προηγηθεί

Ο δράστης της δολοφονίας είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε με σκοπό να σκοτώσει τον 4οχρονο γαμπρό του διότι σύμφωνα με την Αστυνομία τον είχε εγκαταλείψει η σύζυγός του και νόμιζε ότι το ζευγάρι την έκρυβε στην Αθήνα και ότι ο γαμπρός του ήταν υπεύθυνος για τον χωρισμό.
Την ίδια ώρα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος δράστης κακοποιούσε τη σύζυγό του και πως αυτή ήταν η αιτία του χωρισμό τους.

Πώς έγινε η δολοφονία

Το έγκλημα έγινε στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής έξω από το γκαράζ του σπιτιού. Ο δράστης άνοιξε πυρ δύο φορές όταν το θύμα έβγαινε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Νίκαια: Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε - Εικόνες από το σημείο (gallery)

2.Αγία Βαρβάρα: Θρήνος στην κηδεία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του - Υποβασταζόμενη η σύζυγός του
Δεν παρευρέθηκαν τα δύο μικρά παιδιά του - Συντετριμμένοι οι συγγενείς και φίλοι

Συντετριμμένη ήταν η οικογένεια του 57χρονου γιατρού στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Νεκροταφείο ο οποίος δολοφονήθηκε από τον πεθερό του στην αυλή του σπιτιού του στην Αγία Βαρβάρα, μπροστά στα μάτια της κόρης του.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο, με την κηδεία να γίνεται υπό τη βροχή και τους συγγενείς να ζητούν από τους δημοσιογράφους να καλύψουν με διακριτικότητα τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία ήταν υποβασταζόμενη, ενώ σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή Tlive, στον ναό δεν παρευρέθηκαν τα δύο μικρά παιδιά του, λόγω της ευαίσθητης ηλικίας τους.

Ωστόσο, στην κηδεία πήγε η μεγαλύτερη κόρη της συζύγου του, την οποία είχε αποκτήσει η γυναίκα από προηγούμενο γάμο αλλά ο γιατρός την μεγάλωνε σαν δικό του παιδί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline