Σάββατο 27 Απριλίου 2024  09:33:38

Με τα προσωπικά του ασχολείται έντονα ο Στ. Κασσελάκης. Η προβολή για το πολυτελές διαμέρισμα, τις διακοπές εβδομάδας στη Αρκαδία, την ....επανάληψη του νόμιμου γάμου στην Κρήτη, το στρατιωτικό για 15 ημέρες στη Σπάρτη. Κύριο

Καταλογίζεται όχι μόνο μια πρωτοφανής προτίμηση-έμφαση του κ.Κασσελάκη και των συνεργατών το στην «ιδεολογία» του life-style, δηλαδή στην προβολή αυτής της πλευράς του, με ορατή την αδιαφορία για παραγωγή έργου από τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Αρκαδία όπου κάνει ασυνήθιστες και παρατεταμένες διακοπές με τον σύζυγο του Τάιλερ Μάκμπεθ, πριν παρουσιαστεί στον στρατό, την επόμενη εβδομάδα για...15 ημερών θητεία στη Σπάρτη, με πλήρη απουσία από την καυτή πολιτική επικαιρότητα. Ενδιαμέσως ο χαλαρός κ, Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε δριμεία κριτική με πολλάκεια ρητορική στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας την ότι στοχοποίησε τον ίδιο ενώ δεν έδειξε ανάλογα αντανακλαστικά για άλλες σοβαρές υποθέσεις. «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε» δήλωσε. «Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ».

Δεύτερος και αχρείαστος γάμος αλά κρητικά

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε ο ίδιος μετά πολλών..., γραφικών λεπτομερειών θα παντρευτεί με τον Τάιλερ Μάκμπεθ στο χωριό Σκινές των Χανίων που είναι ο τόπος καταγωγής του στις 28 Αυγούστου., Καταφανής προσπάθεια έμφασης δικής του, μόνο στο life-style, Όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν διάβασε ούτε τον νόμο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, τον οποίο ψήφισε και δηλώνει μάλιστα ότι πέρασε χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μόνη της η ΝΔ δεν θα μπορούσε, πάνω από 50 βουλευτές της ψήφισαν «όχι» ή απείχαν. Το Άρθρο 10 του νόμου αναφέρει: «Γάμοι Ελλήνων που τελέστηκαν στο εξωτερικό με πρόσωπα του ίδιου φύλου πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος (νόμου) σύμφωνα με το δίκαιο του τόπου τέλεσής τους θεωρούνται υποστατοί από τη στιγμή που έγιναν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις».

Διπλός γάμος;

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2023 στη Νέα Υόρκη όπου είναι νόμιμοι οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών. Αυτόματα αυτός ο γάμος αναγνωρίζεται στην Ελλάδα με το νέο νόμο. Επιπλέον όποιος παντρεύεται εδώ πρέπει να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχει κώλυμα του άρθρου 1354 του Αστικού Κώδικα, δηλαδή, δεν υπάρχει άλλος γάμος. Διότι άλλο είναι ένας θρησκευτικός γάμος που μπορεί να γίνει διπλός (ορθόδοξος και καθολικός) και άλλο ο πολιτικός γάμος. Οπότε το πιο πιθανό είναι, εφόσον όντως έχει παντρευτεί το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, να γιορτάσουν την ένωση τους με ένα γνήσιο κρητικό γαμήλιο γλέντι, χωρίς (δεύτερο) γάμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline