Τρίτη 30 Απριλίου 2024  23:32:08

Οργή Μαξίμου: «Στοχοποιούν την Μαρέβα, για να πέσει ο Μητσοτάκης....». Μπαράζ διαψεύσεων από τους δύο Μαρινάκηδες και τους συνδαιτημόνες. Κύριο

Μυστήριο κατά τον επίμονο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πήγαν οι υπουργοί κ.κ. Παπασταύρου και Μπρατάκος στο σπίτι Βαγ. Μαρινάκη και γιατί οδήγησσν σε αναγκαστική παραίτηση.

Διαψεύδουν κύκλοι του εφοπλιστή Μαρινάκη, διαψεύδει προσωπικά ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Π.Μαρινάκης για το χθεσινό δημοσίευμα Εστίας: «Γεμάτο αισχρά ψεύδη, στοχοποιούν τη σύζυγο του πρωθυπουργού για να ρίξουν τον ίδιο»

Διαψεύδει κατηγορηματικά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για δημοσίευμα «γεμάτο αισχρά ψεύδη» και «υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» που δε διστάζουν να στοχοποιήσουν τη σύζυγο του πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Εστίας αναφέρει ότι υπήρξε sms της Μαρέβας Γκραμπόφσκι προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το οποίο του ζητούσε «να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».

Στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.

Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας.
Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους - που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεχνούν ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών.

Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μην συζητήσουμε για την δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή, την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα».

2.Διαψεύδει το δημοσίευμα της «Εστίας» το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προβεί σε νομικές ενέργειες
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» – το οποίο διαψεύδεται κατηγορηματικά απ' όσους εμπλέκει – κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καλώντας σε εκεχειρία μετά το δημοσίευμα του Βήματος για το μοντάζ των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο.
Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε κατηγορηματικά κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημειώνοντας πως για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι το δημοσίευμα της «Εστίας» διαψεύδει και ο Χρήστος Ράπτης ο οποίος εμφανίζεται να είδε το υποτιθέμενο sms της Μαρέβας, από. επίδειξη πού έκανε ο Βαγ, Μαρινάκης στο σπίτι του την περ4ασμένη Κυριακή το βράδυ.
Σε κείμενο του ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης και ιdιοκτήτηε της Ιστοσελίδaς I efimerida χαρακτηρίζει το δημοσίευμα χυδαίο ψεύδος και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

3.O Διονύσης Παναγιωτάκης διαψεύδει την ΕΣΤΙΑ: «Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερο ψέμα»

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε, Διονύσης Παναγιωτάκης, διαψεύδει με τη σειρά του το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ που κάνει λόγο για επικοινωνία στενού συγγενικού προσώπου του πρωθυπουργού με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» για δείπνα στα οποία υποτίθεται ότι κρίνεται το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται και σε εμένα, επιχειρώντας προφανώς να με εντάξουν σε εξωθεσμικά παιχνίδια τα οποία φαντασιώνονται οι συγγραφείς τους.
Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω τα εξής:
•Πρώτον, δεν θα επιτρέψω στη φαντασιοπληξία κάποιων ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία δεν έχω καμία σχέση. Η δημοσιογραφία έχει κανόνες και ένας από τους βασικούς είναι να διασταυρώνει κανείς αυτό που δημοσιεύει.
•Δεύτερον, διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί.

Αποκορύφωμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που αναφέρει ότι δήθεν υπήρξε SMS της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον φίλο μου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο μάλιστα διακινήθηκε και στη φιλική ομήγυρη σε δείπνο στο σπίτι του στο οποίο ήμουνα και εγώ παρών.
Επειδή, λοιπόν, ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline