Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  22:53:28

Τέσσερα χρόνια και 4 μήνες σε 30χρονο τραμπούκο σύζυγο, χωρίς αναστολή.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας ενώ την ποινή φυλάκισης δεν την ανέστειλε.

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 4 μηνών επέβαλε δικαστήριο σε 30χρονο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας εναντίον της συζύγου του και των τριών ανήλικων παιδιών τους.
Το τελευταίο χρονικά συμβάν που τον οδήγησε στο εδώλιο έγινε το προηγούμενο 24ωρο, όταν σε κατάσταση μέθης, όπως καταγγέλθηκε, χτύπησε τη γυναίκα του και την έβγαλε μαζί με τα ανήλικα παιδιά (10, 9 και 5 ετών) έξω από το πρόχειρο κατάλυμά όπου διαμένουν, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για μία σειρά από πράξεις ενώ την ποινή φυλάκισης δεν την ανέστειλε. Λόγω της εξακολουθητικής κακοποιητικής συμπεριφοράς του, το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να εκτίσει την ποινή, καθώς δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.
«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν αλλά όχι κάθε ημέρα», κατέθεσε στο δικαστήριο η σύζυγος.

Ο κατηγορούμενος, παραδέχθηκε τις πράξεις του και τις απέδωσε στην μέθη του. «Τα παιδιά τα έβγαλα έξω για 20 λεπτά μόνο. Είχα νεύρα και είχα πιει», απολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline