Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  22:03:47

«Να τιμωρηθούν, όπως τους αξίζει»

Στον απόηχο των συλλήψεων για τη δολοφονία του γιου του κατά τη διάρκεια των δραματικών επεισοδίων στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο, ο πατέρας του 31χρονου δήλωσε βαθιά συγκινημένος για τις συλλήψεις, μιλώντας στους δημοσιογράφους.


«Θέλω να τιμωρηθούν, όπως τους αξίζει»: Ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη και κατέληξε 20 ημέρες μετά από τον βαρύτατο τραυματισμό του στον μηρό, μιλά για «δικαίωση».

«Την περίμενα αυτή τη δικαίωση, μου την υποσχέθηκαν, θέλω να τιμωρηθούν, όπως τους αξίζει».
«Ήταν μία δύσκολη συναισθηματικά ημέρα, πολλά μπορούν να γίνουν, νόμοι υπάρχουν. Είναι μία δικαίωση, μία αρχή, η δική μου η δικαίωση βέβαια ό,τι και να γίνει, δεν πρόκειται να γίνει», συμπλήρωσε και είπε για τους συλληφθέντες: «δεν θέλω να τους αντικρίσω, δεν θέλω ούτε να τους βλέπω».
«Έχασα έναν γιο, έναν ήρωα, απέκτησα μια άλλη οικογένεια τη διμοιρία του. Οι συνάδελφοί του είναι όλοι γιοι μου, τον γιο μου αγκάλιαζα εκεί μέσα» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline