Σάββατο 4 Μαϊου 2024  00:01:16

«Νίκη»: Κάλυψε απολύτως τον βουλευτή του ο Δημήτρης Νατσιός και ελπίζει σε ....διψήφιο ποσοστό. Κύριο

Ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για τις δηλώσεις του βουλευτή λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένας οικογενειάρχης και πολύτεκνος πατέρας 6 παιδιών (...) και διακρίνεται για τον πηγαίο αυθορμητισμό του».


«Πηγαίος αυθορμητισμός» και όχι προτροπή σε βία αποτελούν σύμφωνα με τον πρόεδρο της «Νίκης» οι δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Δημήτρης Νατσιός κάλυψε απόλυτα το μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου που χθες προχώρησε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σε μια αμφιλεγόμενη τοποθέτηση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες», αναφερόμενος στην χειροδικία σε βάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελικής Δεληκάρη, στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» μίλησε (MEGA) για τις δηλώσεις του βουλευτή λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένας οικογενειάρχης και πολύτεκνος πατέρας 6 παιδιών. Είναι διακεκριμένος καρδιοχειρουργός στην Θεσσαλονίκη και διακρίνεται για τον πηγαίο αυθορμητισμό του, ίσως για αυτό παρεξηγήθηκε».
«Ούτε μέσα στην εκκλησία ούτε εκτός δικαιολογείται η βία»

Στην συνέχεια τόνισε: «Δεν ήταν προτροπή στη βία τα λόγια του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου». Και συμπλήρωσε «ο άνθρωπος πείθεται με τα λόγια. Βεβαίως ούτε μέσα στην εκκλησία ούτε εκτός δικαιολογείται η βία». Ενώ, ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του στην περίπτωση κατά την οποία κάποιος ιερέας εκφράσει τη αποδοκιμασία του απέναντι σε κάποιον πολιτικό για την στάση του στα πολιτικά πεπραγμένα απάντησε ο κ. Νατσιός «το τι πράττει ο καθένας είναι δικαίωμά του, δεν θα κρίνω εγώ».
Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος γίνονται αποδέκτες λεκτικής βίας με τον πρωθυπουργό να ψάχνει τρόπους να πέσουν οι τόνοι ενόψει Πάσχα

Αναφερόμενος στο κόμμα του ο ίδιος το προσδιόρισε ως «ένα δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα που προσπαθεί για το καλό των Ελλήνων» και συμπλήρωσε «δεν έχουμε κρύψει ότι οι θεμέλιοι λίθοι πάνω στους οποίους στηριζόμαστε είναι η πίστη στο Χριστό, η άδολη φιλοπατρία και η παραδοσιακή οικογένεια».

Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τις τελευταίες ημέρες, γίνονται αποδέκτες λεκτικής βίας ενώ δεν έλειψε και μια περίπτωση χειροδικίας που καταδικάστηκε με απόλυτο τρόπο σχεδόν από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων.
Με την κατάσταση να μοιάζει εκτός ελέγχου και τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν στη Νέα Δημοκρατία προσεύχονται για ένα ήρεμο Πάσχα με τον πρωθυπουργό να προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής στην σκακιέρα για να κατευνάσει τα πάθη. Έτσι, προχωρά στην από κοινού επίσκεψη με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε δομές της αρχιεπισκοπής στον Ωρωπό, την Παρασκευή, 26 Απριλίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline