Σάββατο 18 Μαϊου 2024  23:36:43

Οι δολοφονίες του υποκόσμου δεν σταματούν ούτε τις Αγιες ημέρες ούτε στην Αττική. Στυγερή δολοφονία από πίσω, στη Θεσσαλονίκη για σεσημασμένο 41χρονο, που έπεσε νεκρός. Κύριο

Γνωστός στις Αρχές ήταν ο 41χρονος ομογενής που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για «δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Συνεχίζει να αλληλοεξοντώνεται ο υπόκοσμος στην Ελλάδα και οι διάφορες Μαφίες- ομάδες του , ανοικτά στους δημόσιους χώρους, με μεγάλη συχνότητα και όχι μόνο στην περιοχή της Αττικής. Γνωστός στις Αρχές για το εγκληματικό του παρελθόν και τις σκοτεινές του σχέσεις-συναλλαγές ήταν ο 41χρονος ομογενής που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το Μεγάλο Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς, από πίσω στην πλάτη, από διερχόμενο όχημα. Ο 41χρονος στάθμευσε το μηχανάκι του και είχε βγάλει το κράνος του, προτού δεχθεί τη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα. Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ιατροδικαστής, ενώ έχει αποκλειστεί ο χώρος.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Θεσσαλονίκης, η δολοφονία σημειώθηκε κοντά σε παιδική χαρά. Επισημαίνεται πως το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Οι δράστες, οι οποίοι λέγεται πως επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ, τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά τη δολοφονία, ενώ ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Θεσσαλονίκη: Ενας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής καθώς και ιατροδικαστής, ενώ η σορός του 41χρονου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα