NonPaperNews

NonPaperNews

Έως το τέλος Ιουνίου ιδιώτες εκτιμητές πρέπει να παραδώσουν το πόρισμά τους στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Νους υγιής εν σώματι υγιεί, έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες και αποδεικνύουν μέσα από διεθνείς έρευνες οι σύγχρονοι επιστήμονες. Η άσκηση προσφέρει βραχυπρόθεσμη νοητική τόνωση, βοηθάει στην καλύτερη μνήμη και στην καταπολέμηση της κατάθλιψης. 

Σε μελέτη του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. το ποσοστό των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων που δέχθηκαν βία, συμπεριλαμβανομένων σωματικών και σεξουαλικών επιθέσεων, αυξήθηκε από 11% το 2019 σε 14% το 2023.

Με αφορμή τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού 3,5 ετών και περιστατικά με αυξημένη τροπονίνη στη Θεσσαλονίκη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας συνιστά αυξημένη εγρήγορση προς τους Ιατρικούς Συλλόγους.

Με πολύ αργό, αλλά σταθερό ρυθμό προχωράει εντός της ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» η διαδικασία της αφύπνισης του τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπληρώνει την πρώτη 5άδα των αθλητών με τις υψηλότερες οικονομικές απολαβές μέσα στο 2024 σύμφωνα με το Forbes.

Η νέα καταλυτική απόφαση για την προσφυγή του Δήμου Βάρης σε σχέση με τον ΝΟΚ.Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ο πρώτος από τους δήμους που προσέφυγαν στο ΣτΕ εναντίον του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού.

Για πρώτη φορά τόσο κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός τονίζει και απαιτεί «η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα κανονιστικής παρέμβασης μια χώρα μεμονωμένα είναι δύσκολο να βάλει πλαίσιο σε πολυεθνικές».

Για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι ως προς τα αμερικανικά πλοία παράκτιων επιχειρήσεων LCS «θέλουμε τα συγκεκριμένα που έχουν θεραπεύσει τα παιδικά τους προβλήματα και εάν δεν μας παραχωρηθούν δωρεάν –επαναλαμβάνω δωρεάν– οι LCS, οι οποίες θα έχουν θεραπεύσει τα προβλήματά τους, βεβαίως έχουμε δεύτερη και τρίτη λύση».

Σελίδα 1 από 2797